Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Vart vill ni?

Knowit Sverige

Tuesday, 24 September 2019 from 13:00 to 15:00 (CEST)

Vart vill ni?

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Biljetter 27 Tickets Ended Free  

Share Vart vill ni?

Event Details

Var hamnar man om man inte vet vart man vill? I det andra seminariet i serien Hur mogen är du? fördjupar vi oss i digital målbild och fokus. Vi diskuterar vad de är, varför det är svårt att vara konkurrenskraftig utan och vad som behövs för att definiera dem. Vi avslutar med en workshop designad för att sätta användaren i fokus.

I en serie om fyra seminarier delar vi erfarenheter, diskuterar och workshoppar kring vad som behövs för att vara konkurrenskraftig i en digitaliserad värld.

De fyra seminarierna tittar på olika aspekter av digital beredskap, men de är oberoende av varandra så det går bra att bara dyka upp på ett. Vi håller till på Knowit i Malmö.

Under seminarierna presenterar vi från Knowit kort om dagens ämne och sedan workshoppar vi.

Givetvis bjuder vi på finfika

I serien ingår följande seminarier

  • Hur mogen är du? 
Vi tittar på vad digital mognad är och hur det är ett mått på en organisations digitala beredskap. (2019-08-20, 13.00-15.00)
  • Vart vill ni? 
Vi dyker ner i ämnet digital målbild och diskuterar vad den gör, vad som händer utan och vad som behövs för att skapa en. (2019-09-24, 13.00-15.00)
  • Hur gör ni? 
Vi tittar närmare på hur man kan organisera sig och vad en organisation behöver ha på plats för att effektivt och flexibelt kunna arbeta med digitalisering. (2019-10-22, 13.00-15.00)
  • Vad vet ni? 
Vi tittar på dataanalys och uppföljning - varför är det viktig, hur fungerar det och vem använder det.(2019-11-26, 13.00-15.00)

Elin Skogh-Olin

Digital strateg och konsult med lång erfarenhet att leda digitala strategiska utvecklingsprojekt för att förbättra användarupplevelse, varumärkesuppfattning och organisationers digitala mognadsgrad.

För mer information om eventet kontakta Andreas Lee-Norman andreas.lee-norman@knowit.se

Do you have questions about Vart vill ni?? Contact Knowit Sverige

When & Where


Knowit Experience Malmö
Stortorget 9
2122 Malmö
Sweden

Tuesday, 24 September 2019 from 13:00 to 15:00 (CEST)


  Add to my calendar

Organiser

Knowit Sverige

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. 

Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 200 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

  Contact the Organiser

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.