kr50.65

Value investing

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Gammeltorv 18

18 Gammeltorv

1457 København

Denmark

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Tag en veninde under armen og deltag i vores arrangement med Maj Invest, hvor direktør Jeppe Christiansen vil fortælle om investeringsmiljøet, og Kurt Kara, investeringsansvarlig og forfatter til bogen Den rationelle investor, vil fortælle om Maj Invests prisbelønnende langsigtede tilgang.

Når aftenen er omme, har du fået et indblik i det internationale økonomiske og politiske miljø, som udgør rammerne for og påvirker dine investeringer. Denne viden vil du få gavn af, når du skal vælge hvilke værdipapirer, du vil investere i. Derudover vil du få en inspiration til at lave dig din egen langsigtede investeringsstrategi.

Bemærk at arrangementet primært henvender sig til personer med et basalt kendskab til investering, der er nysgerrig på investeringsstrategier. Dog vil man selv uden erfaring med investering få noget ud af arrangementet.

Maj Invest:

Investeringsforening, kapitalfond og bank grundlagt i 2005, der samlet set bestyrer DKK 74 mia. En hjørnesten i Maj Invest’s investeringsstrategi er den langsigtede tidshorisont med fokus på fundamentale forhold, hvilket har resulteret i en international topplacering til Maj Invest Value Aktier ifølge Morningstar.

Jeppe Christiansen, adm. Direktør Maj Invest:

Jeppe Christiansen etablerede Maj Invest i 2005 og har været direktør i koncernen siden. Tidligere var han direktør i Lønmodtagerenes Dyrtidsfond, og inden direktør i Danske Bank med ansvar for bl.a. aktieinvesteringer og erhvervskunder. Derudover er han bestyrelsesformand i Haldor Topsøe A/S, næstformand for bestyrelsen i Novo Nordisk A/S og skriver ofte artikler for Berlingske Tidende.

Kurt Kara, Head of Global Value Equities, Maj Invest:

Kurt Kara har beskæftiget sig med aktieinvesteringer i 17 år, og sammen med sin kollega Ulrik Jensen har han forvaltet prisbelønnede Maj Invest Value Aktier siden den blev etableret i 2005. Derudover er han forfatter til bogen Den rationelle investor, der henvender sig til alle, der gerne vil lære at bygge opsparing og formue.

Share with friends

Date and Time

Location

Gammeltorv 18

18 Gammeltorv

1457 København

Denmark

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved