VÄLKOMMEN TILL KRISEN

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Transit Kulturinkubator, ingång vid Konstfacks huvudentré

LM Ericssons väg 14 (T-Telefonplan)

126 27 Stockholm

Sweden

View Map

Event description
Välkommen till krisen är en workshop i att planera dina mål, din tid och dina resurser för att förebygga att krisen slår till på riktigt.

About this event

Del 1 - 18:e oktober kl 9:00-12:00

Del 2 - 21:a oktober kl 9:00-12:00

OBS! Man behöver kunna medverka på båda tillfällena

Hur hittar du balans i din arbetsdag? Hur kommer du ihåg allt du ska göra? Hur ser du till att både tid och pengar går ihop i ditt jobb? Vad finns det för metoder och tekniska lösningar för att skapa långsiktighet i ditt frilansande? I kort - hur undviker du Krisen?

I denna workshopserie om två pass djupdyker vi i hållbarhet i våra arbetsliv, med fokus på det kommande halvårets utmaningar, styrkor och mål. Vi får syn på våra egna processer och testar konkreta verktyg som kan stötta upp och bidra till produktivitet och kreativitet.

Workshopens första del fokuserar på inventering och processmål. Den andra och sista delen kan genomföras dagen efter eller inom några dagar från den första. Den fokuserar på konkreta planeringsverktyg, analoga samt digitala redskap för produktivitet och organisering.

Konsekvent över de två passen reflekterar deltagarna över den egna processen, de egna utmaningarna, och de egna behoven. Vi använder gruppen som resurs för att få syn på sina styrkor och stöd i att förebygga krisande.

När del ett och två av workshopen är slut kommer deltagarna ha en plan för det kommande halvårets utmaningar, och konkreta verktyg för att möta dem - helt krisfritt.

Plats:

Workshopen genomförs i första hand på plats på Transit. Vid symptom hos någon av kursledarna eller flera av deltagarna ställer vi om till att genomföra via Zoom.

Begränsat antal platser: Max 15 personer.

OBS! Endast för Transit konstnärer och alumni.

WORKSHOPLEDARE


		VÄLKOMMEN TILL KRISEN image

Agnes Török

Agnes Török (hen) är spoken word poet, författare, projekt- och kursledare på kulturområdet. Hen har uppträtt på fyra kontinenter, hållt två TED talks och publicerat fem böcker på två språk. Bland hens pedagogiska roller är Agnes lärare i Hållbar Karriär på Kulturområdet på Balettakademien och på Stockholms Konstnärliga Högskola, pedagogisk konsult för Stockholms Musikpedagogiska Institut, Spoken Word Pedagog på Nätverket Ordkanon, samt konstnär och kursledare på Transit Kulturinkubator.


		VÄLKOMMEN TILL KRISEN image

Alve Lindenbaum

Alve Lindenbaum är verksam som dramaturg och manusförfattare, utbildad vid bl.a. Alma Manusutbildning. Som dramaturg får den dyka ner i några av sina favoritområden; struktur, översikt och coaching - att hjälpa författaren att hitta rätt berättelse för sin vision. Alve är också utbildad inom webb och visuell kommunikation där den tidigt insåg att det gick snabbare att googla än att fråga lärarna om hjälp, något som idag är dens kanske allra tydligaste färdighet. Alve är tillsammans med Theo Lindberg (Chimney) och WIFT initiativtagare till TNFN – Trans & Non-binary Film Network. Det första internationella nätverket för transpersoner i filmbranschen.

Share with friends

Date and time

Location

Transit Kulturinkubator, ingång vid Konstfacks huvudentré

LM Ericssons väg 14 (T-Telefonplan)

126 27 Stockholm

Sweden

View Map

Organizer Transit Kulturinkubator

Organizer of VÄLKOMMEN TILL KRISEN

Transit är en samarbetspartner och plats för yrkesverksamma scenkonstnärer, musiker, filmare, bildkonstnärer och formgivare. På Transit arbetar vi för att konstnärskapet ska ges bästa möjliga grogrund. Den enskilde konstnärens verksamhet utgår från dennes konstnärskap och arbete och utifrån det kan verksamheten utvecklas och struktureras.

Vi  ger frilansande konstnärer Tid, Råd, och Rum för att utforska och utveckla sina konstnärliga verksamheter och projekt. Vi erbjuder dem möjligheter, resurser, stöd och metod att förstärka sina professionella verksamheter ekonomiskt och konstnärligt.

Save This Event

Event Saved