Free

Üzleti reggeli IT vezetőknek

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Hard Rock Hotel Budapest

38 Nagymező utca

1065 Budapest

Hungary

View Map

Event description
„Sokkal jobb hibákat véteni, mint nem csinálni semmit.” – Billie Joe Armstrong

About this event

Fókuszáljon csak a legjelentősebb fenyegetésekre!

A folyamatosan bővülő támadási felületek korában a fenyegetésekkel szembeni védelem - az átlagos rosszindulatú programoktól, a belső fenyegetésektől és a bűnszoftverektől kezdve az államilag támogatott támadásokig, a hacktivistákig és a terroristákig - egyre összetettebb és időigényesebb tevékenységgé vált.

Nem minden fenyegetés egyforma, és nem mindegyik érdemli meg a figyelmet. A megelőzési, megfigyelési és vizsgálati technológiák egymástól elszigetelt elemei azonban nem képesek kiszűrni a fals pozitív eredményeket, kiküszöbölni a manuális, ismétlődő műveleteket és összehangolni a válaszokat.

A biztonságtechnikai csapatoknak olyan átfogó megoldásra van szükségük, amely lehetővé teszi a Security Operations Center-ek (SOC) számára a folyamatok hatékony automatizálását, valamint a legjelentősebb fenyegetések észlelését és az azokra való reagálást.

A SOAR megoldást úgy tervezték, hogy segítsen a biztonsági csapatoknak reagálni a végtelen számú riasztásokra gépi sebességgel. A SOAR platformok egy lépést tesznek előre azáltal, hogy egyesítik az átfogó adatgyűjtést, az ügykezelést, a szabványosítást, a munkafolyamatot és az elemzést, hogy a szervezetek képesek legyenek kifinomult, mélyreható védelmi képességek megvalósítására.

Nézze meg, hogyan teheti a SOAR hatékonyabbá biztonsági csapatát, vegyen részt üzleti reggelinken.

Miről beszélünk a reggelin?

• Az üzleti reggelin bemutatjuk milyen felmerülő problémákra nyújt megoldást a SOAR technológia

Egy vezető magyarországi nagyvállalat, akit a későbbiekben mutatunk be, bemutatja hogyan használják a SOC-ban a SOAR technológiát és miben segített nekik

Bemutatunk egy megoldást is, amellyel mindez megvalósítható

A beszélgetés két órás, és célja, hogy egyedi perspektívát nyújtson az üzleti vezetés, a menedzsment, a teljesítmény és a jobb eredmények elérése szempontjából. A témák mindig aktuálisak és élvonalbeliek, erőteljes megkülönböztetést és új ismereteket biztosítanak a résztvevőknek informális és innovatív módon.

Nem engedheti meg magának, hogy ne legyen ott!

REGISZTRÁLJON!

Kinek ajánljuk?

• Aki számára fontos, hogy a biztonsági csapata fejlődjön és hatékony legyen

• Akinek van már saját SOC-ja, de kihívást jelent a hatékony működés, nehéz embereket találni, és fejleszteni szeretnék a folyamatokat, és a biztonsági csapatot

• Aki még nem rendelkezik saját SOC-kal, de szeretné megtudni, hogyan működtethető hatékonyan és milyen megoldásokkal tud a SOC a SOAR megoldással együtt egy vállalatnak segíteni

Share with friends

Date and time

Location

Hard Rock Hotel Budapest

38 Nagymező utca

1065 Budapest

Hungary

View Map

Organizer EURO ONE Zrt.

Organizer of Üzleti reggeli IT vezetőknek

Save This Event

Event Saved