Utsatt: Tjenesteplattformen – ditt viktigste verktøy for å vinne kundene

Event Information

Location

Location

Creuna Norge

Drammensveien 130, inngang B12

0277 Oslo

Norway

View Map

Event description
Utsatt: Frokostseminar 12. mars med Creuna, Episerver og Innovasjon Norge

About this Event

Vi velger å utsette arrangementet på grunn av koronaviruset, fordi folkemengder utgjør en økt smittefare. Vi vil gi beskjed så snart vi setter en ny dato.

Gartner (og mange andre) spådde for noen år siden at i 2020 ville åtte av ti virksomheter primært konkurrere på gode kundeopplevelser. Nå er vi i 2020 og evnen til å tilby opplevelser utenom det vanlige er blitt en forutsetning for å vinne kundenes gunst. Hva krever dette av deg, og hva er mulighetene?

Det er tema for vårt frokostseminar den 12. mars, som vi arrangerer sammen med Episerver. Vi skal ta for oss noen av hovedtrendene knyttet til kundeopplevelsen, med et særlig fokus på tjenesteplattformer. Hvordan kan din plattform settes sammen og utvikles for å gi en best mulig opplevelse for kunden?

I fjor lanserte Innovasjon Norge en global digital markedsplattform for grønn teknologi – The Explorer. Den tilbyr en personalisert funksjon for å matche internasjonale investorer med norske bedrifter. På seminaret vil Innovasjon Norge og Creuna fortelle om hva som kreves for å bygge en slik plattform, og hvilke resultater The Explorer har bidratt til.

Så til det rent praktiske: vi serverer frokost 8.00. Vi kan love rykende ferskt brød og lun kaffe. Seminaret starter 8.30 og slutter 9.30. Og pssst! Arrangementet er som vanlig helt gratis.

Agenda:

  1. Hvorfor er robuste tjenesteplattformer så viktig? Alle vil bli best på kundeopplevelse. Vi ser på trendene, og viser hvorfor tjenesteplattformen er avgjørende for å levere god brukeropplevelse. Marius Valle-Olsen, CTO & COO i Creuna og Ole Johan Lindøe, Business Director i Creuna.
  2. The Explorer fra Innovasjon Norge. Den mest profilerte tjenesten til Innovasjon Norge ble lansert for et knapt år siden. Innovasjon Norge og Creuna forteller om prosessen, utfordringene og løsningen med det som er blitt omtalt som en match making-plattform for norsk næringsliv og globale investorer. Helene Friis, Head of The Explorer i Innovasjon Norge, Charlotte Dahll Brecke, Client Director i Creuna og Sverre Turter Sandvold, Systemutvikler i Creuna.
  3. Hvordan bygge et robust økosystem med Episerver. Episerver har gått fra å være en CMS-plattform til å bli en tjenesteplattform for kundeopplevelse. De viser hva du kan bruke tjenesten til og avslører nye funksjoner som lanseres våren 2020. Stein-Viggo Grenersen, Produktsjef i Episerver.
  4. Oppsummering

Ta gjerne kontakt med Marius-Andre Rabben, Marketing Executive i Creuna, om du har noen spørsmål på mail: ma.rabben@creuna.no

Velkommen til en spennende morgen.

Share with friends

Location

Creuna Norge

Drammensveien 130, inngang B12

0277 Oslo

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved