Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Multimedijalno izlaganje

Predviđeno trajanje događaja: 90 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 7

Izlagač: Sara Grepo, LUKABU

Suradnici na događaju: Marina Jerant

Opis događaja: Interaktivno predavanje obuhvatit će studiju slučaja koja će objasniti na koje sve načine ''fashion influenceri'' putem mnogobrojnih internet sredstava utječu na brendove i modne dizajnere te što to može značiti za modu u budućnosti.

Sektor kreativne industrije: Dizajn – modni dizajn, grafički dizajn, dizajn interijera, produkt-dizajn, Oglašavanje i tržišne komunikacije

Programski sadržaj namijenjen je: Srednjoškolcima, studentima, građanima

Mrežna stranica: www.lukabu.hr

Životopis:

Sara Grepo magistrica je kulturologije i medijske kulture, a trenutno je zadužena za marketing u osječkoj modnoj kući Lukabu. Svoje iskustvo stjecala je kroz Radio Osijek, Gradski radio, na kojem je, uz kolegicu, uređivala i vodila vlastitu emisiju, zatim u zagrebačkoj tvrtki za sportski marketing Overtime, a protekle četiri godine kao novinarka, voditeljica jutarnjeg mozaičnog programa te voditeljica središnjih večernjih vijesti na Televiziji Slavonije i Baranje. Također je bila aktivna, kao voditeljica tima za odnose s javnošću i u jednoj osječkoj kulturnoj udruzi te kao novinarka i urednica na nekoliko portala.

Životopis suradnika:

Marina Jerant u posljednjih šest godina vlasnica je i direktorica jedne od najpoznatijih modnih kuća iz Osijeka - Lukabu. Priznata dizajnerica redovito izlaže na najpoznatijim modnim manifestacijama i sajmovima vjenčanja u Hrvatskoj, a neke od tajni zanata naučila je u Talijanskoj školi mode i dizajna Callegari, školujući se u okviru programa za modnog stilista i modnog kreatora. Osim toga, jedna je od osnivačica Fashion Incubatora (2004.), natjecanja mladih neafirmiranih dizajnera.

Sponzor događaja: Čarolija svjetlostiDate and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved