Usposabljanje: Simulacijski treningi poslovnih veščin

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kovačnica

22 Župančičeva ulica

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Event description

Description

SUPER.YOU simulacijski treningi. Cikel štirih delavnic za boost tvojih biznis veščin.

Totalno praktični in življenjski treningi. Na igriv način. Za vse, ki bi radi znali bolje biznisirati in se ob tem tudi dobro počutiti!

1. trening, 12.2.:17.00. -20.00.

  • Prodaja in prezentacija kreativnih storitev in izdelkov

2. trening, 14.2.: 17.00. -20.00.

  • Kako predstavljati sebe in svoje dosežke

3. trening, 26.2.: 17.00. -20.00.

  • Veščina pogajanja v zaključku prodajnega procesa

4. trening, 28.2.: 17.00. -20.00.

  • Sklepanje dogovorov o sodelovanju


Treningi bodo potekali po metodologiji izkustvenega učenja (an. experiential learning) Davida in Alice Kolb. Situacije bomo simulirali z uporabo nordijskega edu-larpa (Nordic Live-action Role-playing). Po vsaki izkušnji bomo reflektirali in prenašali naučeno v vaše realne situacije.

Usposabljanje bo vodil Blaž Branc, ki je ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar marketing. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Porsche, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Mimovrste=), Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina in Austrian Airlines. Od leta 2007 izvaja treninge in delavnice s področja (start-up) podjetništva, marketinga, produktnega (re)inženiringa, live experience designa in designa poslovnih iger.
Od leta 2014 se specializira za nordijsko tradicijo iger vlog po metodi “LARP” (Live-Action Role-Playing) in je Avtor knjige »Imagine this – how edu-larp transforms attitudes and develops skill«

Število mest na posamično delavnico je zaradi zagotavljanja kvalitetnega treninga omejena. Prijave zbiramo preko Eventbrite (dobite potrditveni mail) do zapolnitve prostih mest.

Ker so treningi med sabo povezani priporočamo udeležbo na vseh 4 treningih, možna pa je seveda tudi prijava oz. udeležba na posamezni trening.

Za več informacij nam lahko pišite na info@kovacnica.si ali pokličete 031 338 270.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Share with friends

Date and Time

Location

Kovačnica

22 Župančičeva ulica

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved