Free

Urejen dom - urejen biznis!

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online

Župančičeva ulica 22, Kovačnica

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Event description
Podjetniška zgodba Tine Markun + sistem Marie Kondo + nekaj nasvetov! ;)

About this event

Urejen dom spodbuja pozitivno naravnanost, zdrave navade, boljše odnose, jasne misli in zmanjšuje stres. Ko se znebimo vsega odvečnega, nam ostane le tisto, kar nam prinaša srečo, veselje in zadovoljstvo. Ko je naš bivanjski prostor lep pospravljen, skozenj steče nova energija. Dobimo prostor, ki nam omogoči, da lahko poglobljeno razmislimo o sebi, svoji poziciji v življenju in poti, po kateri želimo hoditi. Na delavnici boste spoznali, kako pospraviti dom enkrat za vselej in ustvariti prostor, čas in veselje za tisto, kar resnično šteje.

O predavateljici

Po študiju francoščine in novinarstva je Tino Markun življenjska pot peljala v različne smeri in kraje, v katerih je združevala svoje izkušnje s področja odnosov z javnostmi. A vedno znova se je vračala k svojemu nezgrešljivemu občutku za red in urejenost notranjih prostorov, da bi bili ti kar se da prijetni za bivanje, delo, ustvarjanje. V obdobju, ko je razmišljala o menjavi kariere, v kateri bi lahko kar najbolje uskladila družinsko in poklicno življenje, ji je v roke prišla knjiga Marie Kondo. Preizkusila je njene nasvete in takoj občutila spremembo. Udeležila se je njenega seminarja v Londonu in tako postala prva in doslej edina certificirana svetovalka za urejanje domov po metodi Marie Kondo v Sloveniji. Tako danes posameznikom, parom in družinam svetuje, kako organizirati hišo ali stanovanje in narediti prostor za tisto, kar jim pomeni največ.

O zavodu Moč za spremembo

Strokovnjaki, združeni v Zavodu Moč za spremembo, verjamemo v moč posameznika in skupnosti, v pomen sodelovanja in soustvarjanja ter vseživljenjskega učenja in izpopolnjevanja. S svojimi dejavnostmi opolnomočamo posameznike za pozitivne spremembe na osebni ravni in so-ustvarjamo družbo, ki temelji na vrednotah, kot so humanost, sočutje in sodelovanje, vseživljenjsko učenje, ustvarjalnost in inovativnost za prihodnost. Povezujemo se s posamezniki in organizacijami, s katerimi si delimo vrednote in vizijo, in soustvarjamo spremembe v družbi.

Več o zavodu: https://moczaspremembo.com.

Povezavo do Zooma in navodila za delavnico bomo pred dogodkom poslali v tvoj poštni nabiralnik.

Več informacij: info@kovacnica.si

Več o projektu: https://kovacnica.si/poni/

Share with friends

Date and time

Location

Online

Župančičeva ulica 22, Kovačnica

4000 Kranj

Slovenia

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Kovačnica

Organizer of Urejen dom - urejen biznis!

Kovačnica Kranj Kovačnica je nov coworking prostor, kjer uresničujemo ideje, se družimo in povezujemo, sodelujemo s podjetji in delamo v kreativnem podjetniškem okolju.

Save This Event

Event Saved