Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kuivaamo

Lielahdenkatu 10

33400 Tampere

Finland

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Kesällä 2016 järjestettiin Helsingin Narikkatorilla katulajien kuumin tapahtuma USF. Tapahtuma tarjosi kaikille kävijöille mahdollisuuden tutustua kahdeksaan erilaiseen katulajiin ja tämän lisäksi lukuisia lisäpalveluja sekä näytöksiä.

Nyt USF tulee taas! Tapahtuma valloittaa Tampereen Kuivaamon 29.7.2017 yhä suurempana ja parempana. Urban Street Festival yhdistää urheilulliset katulajit, katutaiteen ja trendikkään street foodin. Odotamme tapahtumaan useita tuhansia kävijöitä.

USF järjestetään nykypäivän harrastajien tarpeita kuunnellen. Tutkimusten mukaan yleisimpien urheiluharrastusten kustannukset ovat viime vuosina kaksin- ja jopa kolminkertaistuneet. USF tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin, trendikkäisiin ja luoviin liikunnan ja taiteen lajeihin, joissa kustannukset ovat pieniä, mutta harrastusmahdollisuudet ovat ajasta ja paikasta riippumattomia. Kohderyhmänä ovat 16-25-vuotiaat nuoret aikuiset, mutta USF tehdään kaikille urbaaneista lajeista kiinnostuneille.

Materiaalia kesän 2016 tapahtumasta on saatavilla Urban Street Festivalin nettisivuilla http://www.urbanstreetfestival.fi/ sekä Facebookissa ja Instagramissa. Fiiliksiä on katsottavissa myös osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=oBL6YYeojc4.

Share with friends

Date and Time

Location

Kuivaamo

Lielahdenkatu 10

33400 Tampere

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved