€1,950

UQ Career Expert Training December

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

UQ HQ

Bouwensstraat 21

2140 Antwerp

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

UQ CAREER CERTIFIED EXPERT TRAINING

Hoe team members en organisaties voorbereiden op het werken van morgen?

UQ Career is een veelzijdige expert opleiding met innovatieve, gelaagde, all-in-one tool, die onmiddellijk en makkelijk inzetbaar is voor iedere HR-professional, coach of recruiter.

Wij begeleiden mensen en organisaties naar het werken van morgen. UQ career brengt het menselijk potentieel van een individu, team of organisatie in kaart zoals nooit eerder tevoren en geeft de expert de tools om een lange termijn relatie uit de bouwen met coaches en klanten. Na afloop van de opleiding ben je gecertificeerd als UQ Expert.

Het boeiende programma omvat twee dagen en wordt gegeven door tal van gerenommeerde HR en coaching experts. Voor ieder individu biedt het een houvast voor belangrijke werkgerelateerde keuzes.

UQ Career bestaat uit 4 belangrijke blokken:

1. De UQ Talent & Strength Finder: Brengt in minder dan 5 minuten op een taal- en IQ-onafhankelijke manier de intrinsieke talenten en sterktes ik kaart. UQ detecteert bovendien fysische en psychische vermoeidheid, wat vaak indicatoren zijn van een aankomende burn-out.

2. Het UQ Motivatie Kompas: Ontwikkeld door Anton Philips. Bepaalt de centrale drijfveer van een persoon, wat iemand echt gelukkig maakt, de motiverende omstandigheden, werkverhoudingen en onderwerpen.

3. De UQ Role Profiler & Organizational Design: Gebaseerd op de 7 rollen van het HR Framework van Reggy Charles Degen (Solvay). Denken in rollen maakt het mogelijk om abstractie te maken van functies en flexibele organisaties te bouwen.

4. UQ Connect: Ga aan de slag met alle bovenstaande elementen. Als individu, expert of bedrijf heb je toegang tot interactieve dashboards en unieke inzichten over het menselijk potentieel. Met de Team Viewer zie je de competenties en sterktes van éénieder binnen een team of project en kan je op een heel eenvoudige manier teams samenstellen. UQ Connect kan ook optioneel verbonden worden aan het UQ blended-coaching platform dat in combinatie met live coaching veel duurzamer is en op alle gebied tot veel betere resultaten leidt.

UQ Career Training is een must voor iedereen die pasklare antwoorden wil hoe je in de toekomst mensen kan begeleiden naar een loopbaan die persoonlijke voldoening en betere resultaten oplevert, alsook gezonde organisaties die klaar zijn voor de nieuwe manieren van samenwerken.

Agenda

Dag 1

8u30 – 9u00: Ontvangst met koffie

9u00 – 12u30: De UQ Talent & Strength Finder door An-Sofie Dewaele

12u30 – 13u30: Lunch

13u30 – 17u00: Het UQ Motivatie Kompas door Hanneke De Koningh

Dag 2

8u30 – 9u00: Ontvangst met koffie

9u00 – 12u30: De UQ Role Profiler & Organizational Design door Reggy-Charles Degen

12u30 – 13u30: Lunch

13u30 – 17u00: UQ Connect en duurzame ontwikkeling door An-Sofie Dewaele

Share with friends

Date and Time

Location

UQ HQ

Bouwensstraat 21

2140 Antwerp

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved