Under Water week - upplevelsebaserad hållbarhet!

Under Water week - upplevelsebaserad hållbarhet!

Panelen Åtgärder och detaljer

Gratis

Datum och tid

Plats

City Conference Centre

12-14 Barnhusgatan

111 23 Norrmalm

Sweden

Se karta

Ett kostnadsfritt upplevelsebaserat event med inre och yttre hållbarhet i fokus

Eventdetaljer

ABLE Foundation bjuder in i samarbete med Fastighetsbolaget Folkets Hus, Norra Bantorgets Intresseförening, Stockholm City Conference Center och Clarion Sign till detta fantastiska event!

I år är det 50 år sedan FN höll sin första Miljökonferens på Folkets Hus i Stockholm och läget har inte förbättrats under de här 50 åren utan tvärtom. Världshaven har försämrats och det är viktigt att vi agerar nu - tillsammans.

Under den här dagen kommer vi tillsammans utforska hur vi med lust och glädje kan hitta nya kreativa och hållbara lösningar för hur vi lever, verkar och bor. Genom våra sinnen utforskar vi bland annat flödet av vatten, dess magi och krafter i alla möjliga former. Vi kopplar hållbarhet till de inre och yttre faktorerna som exempelvis hur vi kan bli fysiskt och psykiskt hållbara och hur det hänger ihop med hur vi tar hand om vår planet.

AGENDA (ändras löpande med nya intressanta föreläsare och utställare)

09:00 -13.00

Ute på Norra Bantorget har vi flera fantastiska aktiviteter där du kan uppleva allt från hur vi mentalt reagerar på fysiska utmaningar, streetcoaching till ett hållbarhets qiuz med spännande priser.

13.00-14.00

Annika Dopping hälsar välkomna tillsammans med Andreas Magnusson - Fridays for future på Stora Scenen i Folkets Hus. Där vi får bl a träffa Anders Varger- Framtidens Röster, Emma Dalväg- Coest, Åsa Lindgren- Hållbarhetschef Ramboll och Shazaam- freestyle rappare och ståupp komiker.

14.00-17.00

  • I upplevelserummet har du möjligheten att prova på olika upplevelsebaserade aktiviteter som syftar till att gå från ord till handling. Här är några exempel;

MyNeeds - upplev hur du kan bli mentalt stark genom att lära dig mer om dina omedvetna psykologiska behov som ligger till grund för din motivation, ditt beteende och dina triggers. En unik chans att teoretiskt och praktiskt, få inblick i den senaste motivationsforskningen.

Innerworks - personlig, team och organisationsutveckling i företag med fokus på meningsfullt arbete. Under dagen bjuder vi in dig till en möjlighet att ta reda på vad som gör att du känner mening i en upplevelsebaserad workshop. Vill du känna dig trygg i att ditt nästa steg tar dig i rätt riktning?

Du har även möjlighet att besöka flera intressanta utställare i upplevelserummet, bl a Era Marine där du kan uppleva hur det är att vara att vara robotdykare i en simulator och Xinix med sin helt unika vattenrenarprodukt.

  • Growth Journeys - testa det världsunika speleventet NAVIGATOR i konferensrummet som leder till nya insikter och perspektiv på hållbara lösningar såväl på det inre som det yttre planet.
  • I foajén har vi ett pågående Samtalscafé, en oas att hänga med andra i en inkluderande och avslappnande stämning där vi pratar inre och yttre hållbarhet.

17.00-18.00

På stora scenen träffar du Kay Török- Hållbarhetschef Max Burgers och Amo Cartwright- The Golden Mindset. Annika Dopping tillsammans med Andreas Magnusson rundar av med insikter och guldkorn från vad som hänt under dagen och hur vi tillsammans kan fortsätta vägen framåt.

MODERATOR

Annika Dopping - Moderator och programledare specialiserad inom hållbarhet

tillsammans med

Andreas Magnusson - Fridays for future

VARMT VÄLKOMMEN!

Dela det här eventet med dina vänner