Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Interaktivna radionica

Predviđeno trajanje događaja: 90 minuta

Mjesto događaja: Dnevni boravak "EFOS-a"

Izlagač: Valentina Junačko

Suradnici na događaju: Dora Kalamut, Žana Plejić, Martina Kolak

Opis događaja: Cilj radionice je provesti istraživanje i ispitati značajke „pilot verzije" računalne igre na ciljanoj populaciji. Uz pomoć istraživačkih pitanja želi se odgovoriti na pitanje prihvaća li tržište „pilot verziju" računalne igre i koji su čimbenici koji utječu na sami uspjeh računalnih igara. Prilikom prijave potrebno je ispuniti i sljedeći upitnik: LINK

Napomena: Prilikom prijave potrebno je ispuniti i sljedeći upitnik: https://www.surveygizmo.com/s3/4304601/Umrezi-se-igrom

Isprobavanje "pilot verzije" računalne igre traje 60 minuta!

Sektor kreativne industrije: Računalne igre, novi mediji

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Zovem se Valentina Junačko, dolazim iz Drenja. Studiram na diplomskom studiju smjera Poduzetnički menadžment i Poduzetništvo na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Tijekom studiranja, mogućnost rada preko Studentskog servisa doprinijela je povećanju moje vlastite odgovornosti i organiziranosti. Osim toga, potpredsjednica sam udruge koja se bavi informiranjem o Europskoj uniji, što dodatno doprinosi mojoj organiziranosti i stjecanju novih iskustava. Slobodno vrijeme izvan fakulteta uložila sam u učenje talijanskog jezika.

Životopis suradnika:

Zovem se Dora Kalamut i dolazim iz Đakova. Trenutno sam studentica prve godine diplomskoga studija smjera Poduzetnički menadžment i poduzetništvo na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a završila sam preddiplomski studij smjera Financijski menadžment. Tijekom studija radno iskustvo sam stekla u radu udruge studenata – EU informacije, mogućnosti i održivost, radom u PR timu NK Osijeka, volontiranju na simpozijima i drugim aktivnostima kao što su Erasmus+ i Lions razmjene mladih.

Moje ime je Žana, osim što sam na diplomskom studiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, do nedavno sam obnašala funkciju podpredsjednice studentske udruge Poduzetnici bez granica, članica sam studentskog zbora EFOS-a, demonstrator na kolegiju Informatika i trener sam karatea. Kao svoju najveću prednost izdvajam komunikativnost i snalažljivost. Kroz vođenje i sudjelovanje na raznim projektima stekla sam različita znanja i iskustva kao što su upravljanje timom, pregovaranje, i upravljanje konfliktom.

Zovem se Martina i studentica sam psihologije na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Članica sam studentske udruge IAESTE gdje sam obnašala funkcije Human Resources i Marketing koordinatora. Ambiciozna sam i energična osoba vođena dinamikom svakodnevnog života i izazova. Kroz sudjelovanje na raznim projektima stekla sam prezentacijske i komunikacijske vještine te vještine time i self-managmenta. U slobodno vrijeme vodim treninge karatea i volim se baviti bil kakvom vrstom sporta, posjećivati razna događanja u gradu, družiti se s prijateljima i boraviti među ljudima.

Sponzor događaja: Cesting


Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved