Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 90 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 7

Izlagač: Laura Plantak, udruga KultAkt

Suradnici na događaju: Diana Kotrla, Ana-Marija Kovačević

Opis događaja: Kroz interaktivnu radionicu, približit ćemo pojam umrežavanja i kreativnih industrija. Umrežavanje nije samo izgrađivanje mreže kontakata nego i učenja od drugih, stvaranja novih ideja te kreiranja potencijalnih partnerstva za obostranu dobrobit uključenih strana. Radionica će pokazati konkretne alate koje sudionici mogu koristiti u različitim situacijama na događajima koji im pružaju priliku umrežavanja.

Sektor kreativne industrije: Oglašavanje i tržišne komunikacije

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Mrežna stranica: www.kultakt.hr

Životopis:

Laura Plantak je po struci magistra kulturologije, smjera kulturalni menadžment. Predsjednica je udruge KultAkt, koja uspješno provodi projekte koji doprinose umrežavanju dionika kreativnih i kulturnih industrija. Nedavno je otvorila obrt Proprium, čija je glavna djelatnost vezana uz pružanje usluga kulturalnog menadžmenta radi povećanja efikasnosti pojedinaca i organizacija unutar ovog sektora. Kontinuirano ulaže u svoje znanje putem sudjelovanja na konferencijama, seminarima i edukacijama.

Životopis suradnika:

Diana Kotrla je po struci magistra kulturologije, smjera kulturalni menadžment. U udruzi KultAkt vodi odbor marketinga i koordinira rad s projektnim menadžerima. Volontirala je na različitim manifestacijama na području Slavonije. Tijekom studija je aktivno ulagala u stjecanje iskustva i učenje u praksi kroz različite volonterske angažmane.

Ana-Marija Kovačević je studentica kulturalnog menadžmenta. U udruzi KultAkt vodi odbor suradnji i koordinira rad s projektnim menadžerima. Volontira u različitim udrugama i na manifestacijama u području kreativnih i kulturnih industrija.

Sponzor događaja: HELL

Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved