Umetna inteligenca in digitalni marketing – Kaj pa Watson?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Klub Openlab - društvo za razvoj inovativnih idej

19 Koroška cesta

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Event description
Umetna inteligenca že dolgo ni prisotna samo v znanstveno fantastičnih filmih. Vse hitreje pronica na še tako nepričakovana področja delovan

About this Event

Za koga?

Za vse, ki nas zanimajo nove tehnologije, razvoj umetne inteligence in raunalniških sistemov. Bodisi iz tehnološkega ali družbenega vidika. :)

Kaj?

Umetna inteligenca že dolgo ni prisotna samo v znanstveno fantastičnih filmih. Vse hitreje pronica na še tako nepričakovana področja delovanja. Astronomija, zabavna industrija, bančništvo, spletna prodaja, … so področja, kjer umetno inteligenco skoraj da ne pričakujemo. Kaj pa zdravstvo, poljedelstvo, šolstvo, šport, gradbeništvo in digitalni marketing? Umetna inteligenca se hitro razvija, prodira na nova področja, nam lajša delo, nas zabava in včasih tudi malo skrbi.

Leta 2011 je IBM-ov superračunalnik podprt z umetno inteligenco Watson v TV pogovornem kvizu Jeopardy! suvereno opravil z dvema šampionoma oddaje.

Na prvi dan OpenWeek festivala, v pondeljek 21 . 10. 2019 pa bo k nam v goste prišel Ram Dušić Hren, strokovnjak podjetja IBM, izkušeni arhitekt informacijskih rešitev in ambasador kvantnega računalništva.

Govorili bomo o umetni inteligenci, superračunalniku Watsonu, informacijskih rešitvah in kako že in še bo umetna inteligenca vplivala na naša življenja.

Na koncu si bomo ob pogovoru privoščili tudi košček pice. :)

Kdaj?

Pondeljek, 21.10.2019 ob 15.00

Kje?

V OpenLabu, v tretjem nadstropju Koroške ceste 19, v Kranju :)

Date and Time

Location

Klub Openlab - društvo za razvoj inovativnih idej

19 Koroška cesta

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved