Umbraco DK Festival 2016
DKK647.50
Umbraco DK Festival 2016

Umbraco DK Festival 2016

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

Godsbanen

Skovgaardsgade 3

8000, Denmark

View Map

Event description

Description

Tilmeld dig til årets Umbraco Festival 2016!

Igen i år inviterer Kraftvaerk til Umbraco Festival. Det er fjerde gang, at dørene bliver slået op i Aarhus, og du kan glæde dig til et spændende program.

Traditionen tro vil der være keynote speakers, spændende indlæg, workshops og vi afslutter selvfølgelig dagen med et udvidet netværksarrangement med mad og drikke.

I år vil der være to spor på festivalen. Det traditionelle udvikler spor, og et nyt forretningsorienteret spor ’Digital Business', som henvender sig til dig, som ønsker at optimere din forretning ved at benytte mulighederne i den digitale udvikling, f.eks. datadrevet personalisering.

Køb din billet og sikrer dig en hel dag fyldt med inspiration, ny viden og networking.

Om Umbraco Festival

Umbraco Festival finder sted over hele verden, og er traditionelt en festival for webudviklere, der brænder for Umbraco som CMS platform. På festivalen bliver den nyeste udvikling inden for Umbraco CMS introduceret lige som deltagerne får mulighed for at spare med hinanden og udveksle erfaringer.

Festivalen i Danmark er gennem årene blevet større, og interessen for festivalen har bredt sig til at inkludere folk, som ikke er udviklere, men som har en stor interesse i at følge med i den digitale udvikling. I år har Kraftvaerk derfor valgt at udvide festivalen med sporet ”Digital Business”, som vil inspirere og give ny viden til digital forretningsoptimering og -udvikling.

Grib muligheden og køb din billet i dag.

Program og yderligere info

Se yderligere information omkring arrangementet på http://www.umbracodkfestival.dk/

Share with friends
Date and Time
Location

Godsbanen

Skovgaardsgade 3

8000, Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved