Free

Uitnodiging Qlik NPrinting bijeenkomst

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Active Professionals

Weena 742A

3014 DA Rotterdam

Netherlands

View Map

Event description
Antwoord op al uw vragen over Qlik NPrinting

About this Event

Voor veel organisaties is rapporteren een arbeidsintensief en tijdrovend proces. Qlik NPrinting is een uitgebreide rapportage- en distributieoplossing die het verspreiden van maatwerkrapportages mogelijk maakt in een handomdraai. Met gegevens uit Qlik Sense en QlikView kunnen kennis en inzichten op een geautomatiseerde wijze intern en extern worden gedeeld. Data wordt op deze manier van én voor iedereen.

De meest recente versie, Qlik NPrinting 19, heeft de nodige verbeteringen ondergaan. Met het einde van de ondersteuning van Qlik NPrinting 16 in zicht, is er tevens een tool uitgegeven die het migreren naar versie 19 vereenvoudigd door het overzetten van filters, connecties, taken en voorwaarden te automatiseren.

Wilt u kennismaken met Qlik NPrinting, bent u benieuwd naar de functionele en/of technische werking óf gebruikt u de tool al en loopt u ergens tegenaan? Op dinsdag 3 maart vanaf 14:00 uur organiseren we een bijeenkomst met één van onze ervaren BI Consultants en krijgt u de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Vertel ons de topics die u graag behandeld wil zien en leer tegelijkertijd van andere praktijkvraagstukken.

Share with friends

Date and Time

Location

Active Professionals

Weena 742A

3014 DA Rotterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved