Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 90 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 10

Izlagač: Dora Radl Ćućić, Trgovačka i komercijalna škola Davor Milas Osijek

Suradnici na događaju: Mirjam Džalto, Adrian Buček, Leo Ivanek

Opis događaja: Profesorice i učenici Trgovačke i komercijalne škole Davor Milas Osijek održat će radionicu kojom će pokazati sudionicima radionice cjelokupni stvaralački put u ostvarivanju učeničkog filma te način na koji su učenici snimili vlastiti film. Približit će publici na jedinstven način cijelu povijest kinematografije, filmova, poznatih glumaca, tehnika dijaloga, naracije snimanja i mnogo više.

Sektor kreativne industrije: Audio-vizualna umjetnost – film, video

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Dora Radl Ćućić rođena je 17. ožujka 1983. godine u Osijeku. Trenutno zaposlena u Trgovačkoj i komercijalnoj školi „Davor Milas" Osijek kao profesorica ekonomske grupe predmeta. Koordinatorica je u povezivanju srednjih škola s visokoobrazovnim institucijama te institucijama civilnog društva. U svom radu stavlja naglasak na važnost volontiranja kao ključnog elementa razvoja društva. Sudjeluje u radu Instituta Anditzet kao članica te je izvršni producent Kreativne riznice-popularizacijskog simpozija kulturne i kreativne industrije

Životopis suradnika:

Mirjam Džalto, rođena 25. listopada 1975 godine u Osijeku. Završila Ekonomski fakultet u Osijeku, smjer marketing. Trenutno na poslijediplomskom stručnom studiju Računovodstvo, revizija i analiza. Zaposlena je u Trgovačkoj i komercijalnoj školi Davor Milas, Osijek, kao nastavnik ekonomske grupe predmeta, voditelj aktiva ekonomske grupe predmeta i voditelj obrazovanja odraslih polaznika.

Adrian Buček i Leo Ivanek učenici su Trgovačke i komercijalne škole Davor Milas u Osijeku.

Sponzor događaja: Nova FurcaDate and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved