kr1,500

Ubetinget Resiliens

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trondheim

View Map

Event description

Description

Dette er to-dagers dypdykk i menneskets natur på et dypere plan. Hvor jeg vil peke dere mot hva som ligger bak vårt eget sinn og mot menneskesinnets potensial. Hvordan vi fungerer som mennesker på et grunnleggende plan.

Du vil lære om hvordan få et annet forhold til når uønskede ting skjer, og hvordan ikke bli til offer for følelelsene sine når ting ikke går vår vei. Forståelse er mesternøkkelen for dette.

Du vil også lære om vårt innebygde menneskelige operativ system, som gjør at vi har en opplevelse. Dette vil sannsynligvis føre til.

- Mer indre ro
- Følelsen av tilfredshet og lykke
- Bli mindre påvirket av det som skjer i livet
- En logisk forklaring på hvordan forandring skjer
- Forklaring på hva stress, depresjon, og angst er, og hvor fort det forsvinner når vi Forstår mer. Det gjør at man blant blir mer motløs-sikker.

Jeg vil også snakke om temaer som:
- Kilden til kreativ flyt
- Ubetinget selvtillit
- Få bedre kontakt med mennesker
- Hvordan bli mer tilstede og fortape seg mer i øyeblikket.
- Klarhet
Ellers blir det dialog basert hvor du vil få live-feedback på hva du står ovenfor. Jeg vil også lede dere mot hvordan bli mer ubetinget resilient.

Foredraget passer for alle. Dette er både et filosofisk og praktisk foredrag om det menneskelige operativ systemet. Spiller ingen rolle hvem du er, kom.

Pris og din investering: 1500,-

Påmelding skjer ved å trykke SKAL på Facebook og ved betaling på eventbrite. Link under:

Ps: Ønskes faktura eller andre betalingsmåte, send meg en mail: michael@michaelstenhagen.com

Om foredragsholderen

MIchael Stenhagen er en Transformative Coach og foredragsholder, sin bakgrunn fra 3p-akademiet i Oslo, og Pransky and Associates i La Conner Washington State hvor han var på mentorship program i å bli mer effektiv hos Barb Patterson, George Pransky, og Linda Pransky.

Han er opprinnelig sin bakgrunn i Master of Science i Hotel administrasjon fra Australia, Studert coaching tidligere i 8 år, før han kom over en forståelse som forandret alt for han i forhold, i sin egen business, med mennesker, og sin egen tilstedeværelse.

Han har vært selger og leder i flere corporate jobber blant annet Metronet Norge og Choice Hotels. Idag aktiv i yoga, løping, og calistenics, elsker å reise, møte mennesker fra ulike bakgrunn i livet, og er en livsnyter.

Share with friends

Date and Time

Location

Trondheim

View Map

Save This Event

Event Saved