Typotrix - Készíts saját betűt fából!
Ft4,000 – Ft5,000
Typotrix - Készíts saját betűt fából!

Typotrix - Készíts saját betűt fából!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

makerspace.hu - közösségi alkotóműhely

2./B Kolozsvár utca

2094 Nagykovácsi

Hungary

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Ismerkedjetek meg a tervezés és famunkák találkozásával betűkön keresztül! Ezen a workshopon fából és kartonból készítünk betűket, amiket otthoni, belső dekorként lehet használni. Közben betekintést nyerhettek egy-egy betűtípus múltjába és jelenébe, megtudhatjátok, honnan jött az a kis kunkor, hova tűnt a talpa, vagy miért ék alakú az ékezete. Emellett megismerkedhettek a számítógépes betűtervezés alapjaival, majd a kiválasztott betűt elkészíthetitek kartonból, fából, díszíthetitek intarziával, színekkel. A workshopon egyénileg, vagy kétfős baráti, családi csoportokban is részt vehettek.

A workshopot Fenyvesi Zsófi grafikus, tervező, képzőművész tartja, aki az elmúlt 12 évben tervezett már cipőt, repülőgép grafikákat, pilóta ruhakollekciót, gördeszkát, készített installációkat, olajfestményeket és intarziát. Munkáival Miss Margrin és Faun Project néven is találkozhattatok.

A FOGLALKOZÁS ÁRA

A korlátozott számban kapható kedvezményes early bird jegy 4000 forint, a teljes árú jegy 5000 forint. Egy jeggyel 1-2 fő vehet részt a foglalkozáson, akik összesen egy betűt készíthetnek el. Az alsó korhatár 10 év. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.


HELYSZÍN

A nagykovácsi kastély alkotóműhelye, Nagykovácsi, Kolozsvár u. 2./B

Mivel elkezdődött mellettünk a Teleki-Tisza-kastély felújítása, a Kolozsvár utca 2./B felőli hátsó bejáraton lehet bejutni hozzánk. Gyalogosan a Kastély közön át, autóval az Úttörő utcán keresztül lehet megközelíteni a Kolozsvár utcai hátsó bejáratot, ahol parkolni is tudtok.

Share with friends

Date and Time

Location

makerspace.hu - közösségi alkotóműhely

2./B Kolozsvár utca

2094 Nagykovácsi

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved