Free

Två av Sveriges Bästa Arbetsplatser visar vägen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sky Hotel Apartments

Tornbyvägen 1

58273 Linköping

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Engagerade medarbetare - JA TACK

Två av Sveriges bästa arbetsplatser visar vägen

Många pratar om det men hur gör man egentligen?

AB Stångåstaden - Malin Wettre och Peter Jonsson

Stångåstadens framgångssaga ligger i sina stolta, engagerade och ansvarstagande medarbetare mixat med en skön företagskultur. Nu visar de hur de skapat medarbetarengagemang och nöjda kunder genom arbetet med visionen, värdegrunden och arbetsgivarvarumärket.

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. De äger och förvaltar cirka 18 500 lägenheter. Företaget har 170 medarbetare och en omsättning på 1,4 mkr.

SICK IVP- Mikael Sundh

Kulturen på SICK IVP präglas av samarbete, kamratskap och hög kompetens. Mikael tar oss genom deras kulturresa och berättar om hur de lyckats utveckla medarbetarengagemanget och bli en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

SICK är en världsledande leverantör av sensorer och sensorlösningar för industriella tillämpningar. SICK koncernen har ca 7500 anställda runt om i världen. SICK i Linköping har ca 60 anställda.

Outnyttjade platser som inte avbokats senast 1 dag före seminarietillfället debiteras med 295 kr/plats. Seminariet riktar sig främst till organisationer med minst 20 anställda.

Great Place to Work® har en omfattande erfarenhet av vilka företag som lyckats med att skapa engagemang och hur de gått till väga.
Vi genomför världens största arbetsplatsstudie av sitt slag. Den är unik då vi inte bara utvärderar medarbetarens upplevelse av arbetsplatsen och de förutsättningar som arbetsgivaren skapar för den enskilde individen utan också den insats man gör som organisation för att skapa en stark och tydlig arbetsplatskultur.


Varmt välkomna mellan 12.45-13.00 för registrering och en kopp kaffe!

Share with friends

Date and Time

Location

Sky Hotel Apartments

Tornbyvägen 1

58273 Linköping

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved