Free

Tuloksellisen sisältömarkkinoinnin eri tasot – miten onnistumisesta tehdään...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Event description

Description

Ice Bucket Challenge = viraali, I ♥ New York -paidat = ikoni. Miten tietyt viestit ja ideat lähtevät jakeluun ja jäävät elämään, ja toiset eivät löydä yleisöään millään? Entä miten tänään onnistuneet sisällöt saadaan onnistumaan jatkossakin? Markkinointiviestinnän kenttä on ollut aina täynnä guruja jotka kertovat tietävänsä mikä toimii ja mikä ei. Viimeistään koneoppimisen aikakausi on kuitenkin osoittanut maailman olevan liian monimutkainen kokonaisuus jotta sisältöjen menestys voitaisiin ennustaa ennakkoon - vaikuttavia tekijöitä on yksinkertaisesti liikaa.

Monimutkaisten mallien tai teknisten kikkojen sijaan tärkeintä on tehdä sitä, mikä tuo tuloksia ja jättää toimimaton tekeminen vähemmälle. Kuinka voimme käyttää uudenlaisia prosesseja ja ajattelua toimivan, tuloksellisen sisältömarkkinoinnin tukena?

Vapan aamiaistilaisuudessa kuulet käytännön neuvoja toimivan sisältömarkkinoinnin tekemiseen. Opit myös olemaan vähemmän ankara itsellesi: ei ole olemassa ainoita oikeita tapoja tehdä markkinointia – tärkeintä on vain se, että tekee. Tilaisuudessa puhuvat Vapan osakkaat Mikko Rummukainen ja Timo Nurmi.

Ilmoittautumalla nopeasti, varmistat paikkasi aamiaistapahtumassa.

Paikka: Vapan toimisto, Bulevardi 21, 4. krs.
Aika: Perjantaina 29.11. klo 8.30–10.30. Aloitamme tunnin kestävän ohjelman kello 9.00. Tilaisuuden jälkeen on aikaa keskustelulle.

Date and Time

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved