€222.32

Tulevaisuuden Tuotekehitys 2022

Actions and Detail Panel

€222.32

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Epicenter - House of Digital Innovation

Mikonkatu 9

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund policy

Refund policy

Refunds up to 30 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Tulevaisuuden Tuotekehitys 2021

About this event

Tuotekehityksen kehittämisen vuoden tärkein tapahtuma

Kuudetta kertaa järjestettävä Tulevaisuuden Tuotekehitys on Suomen merkittävin vuotuinen seminaari, jossa keskitytään kokonaisvaltaisen tuotekehityksen edistämiseen, uudistamiseen sekä vahvistamiseen. Tapahtumassa saat ideoita digitaaliseen tuotekehittämiseen monialaisesti ja eri puolilta organisaatiota.

Tulevaisuuden tuotekehityksen keynote puhuja - Colin Shaw

Colin Shaw on toinen suositun The Intuitive Customer -kirjan kirjoittajista ja asiakaskokemuksen kansainvälinen pioneeri. Hänen nimensä on esiintynyt LinkedInin 150 merkittävimmän yritysvaikuttajan listalla, ja hänen asiantuntijuuteensa on viitattu useissa julkaisuissa ja verkostoissa. Kirjallisten saavutustensa lisäksi Colin on arvostettu puhuja, joka käyttää käytännöllisiä arjen esimerkkejä havainnollistaakseen asiakaskokemuksen käsitteitä ja ongelmia.

Tapahtuman tausta

Menestyksekkään tuotekehityksen rakentaminen vaatii paljon enemmän kuin ketterän kehittämisen malleja tai Lean-filosofian noudattamista. Kokonaisvaltainen, voittava tuotekehitys koostuu niin asiakas- ja liiketoimintalähtöisyydestä, operatiivisesta kyvykkyydestä, toiminnallisesta ja koetusta laadusta, motivoituneesta ja toimintaan valtuutetusta henkilöstöstä ja pitkäjänteisestä uusiutumisesta.

Tulevaisuuden Tuotekehitys -tapahtumassa nämä aiheet tuodaan yhteen. Vuotuinen seminaari kokoaa tuotekehityksen huippuammattilaiset saman katon alle luomaan suuntaviivat huomisen organisaatioille. Tervetuloa mukaan!

Share with friends

Date and time

Location

Epicenter - House of Digital Innovation

Mikonkatu 9

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund policy

Refunds up to 30 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

{ _('Organizer Image')}

Organizer Contribyte

Organizer of Tulevaisuuden Tuotekehitys 2022

Contribyte Oy on vuonna 2006 perustettu tuote- ja palveluorganisaatioiden valmennus- ja konsulttiyritys.

Contribyte auttaa organisaatioita menestymään pitkäjänteisesti digitaalisuutta hyödyntävien tuotteiden ja palveluiden kanssa, Valmennamme organisaatiot menestymiskykyisiksi ja mahdollistamme heille työympäristön, jossa voittaminen on mahdollista.

Autamme henkilöitä ja henkilöryhmiä näkemään tuotekehityksen kokonaisvaltaisesti, ymmärtämään tuote- ja palveluliiketoiminnassa menestymisen kannalta oleelliset asiat ja muuntamaan heidän ajattelu- ja toimintamalliaan niiden mukaisesti.

Save This Event

Event Saved