Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Tulevaisuuden Tuotekehitys 2020

Contribyte

Thursday, May 14, 2020 from 8:00 AM to 5:30 PM (EEST)

Tulevaisuuden Tuotekehitys 2020

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee ALV Quantity
Early Bird
Early bird ticket including seminar, breakfast, lunch and open bar.
Mar 1, 2020 €169.00 €0.00 €40.56

Share Tulevaisuuden Tuotekehitys 2020

Event Details

Tuotekehityksen kehittämisen vuoden tärkein tapahtuma

Kuudetta kertaa järjestettävä Tulevaisuuden Tuotekehitys on Suomen merkittävin vuotuinen seminaari, jossa keskitytään kokonaisvaltaisen tuotekehityksen edistämiseen, uudistamiseen sekä vahvistamiseen. Tapahtumassa saat ideoita digitaaliseen tuotekehittämiseen monialaisesti ja eri puolilta organisaatiota.

Tulevaisuuden tuotekehityksen keynote puhuja - Colin Shaw

Colin Shaw on toinen suositun The Intuitive Customer -kirjan kirjoittajista ja asiakaskokemuksen kansainvälinen pioneeri. Hänen nimensä on esiintynyt LinkedInin 150 merkittävimmän yritysvaikuttajan listalla, ja hänen asiantuntijuuteensa on viitattu useissa julkaisuissa ja verkostoissa. Kirjallisten saavutustensa lisäksi Colin on arvostettu puhuja, joka käyttää käytännöllisiä arjen esimerkkejä havainnollistaakseen asiakaskokemuksen käsitteitä ja ongelmia.

Tapahtuman tausta

Menestyksekkään tuotekehityksen rakentaminen vaatii paljon enemmän kuin ketterän kehittämisen malleja tai Lean-filosofian noudattamista. Kokonaisvaltainen, voittava tuotekehitys koostuu niin asiakas- ja liiketoimintalähtöisyydestä, operatiivisesta kyvykkyydestä, toiminnallisesta ja koetusta laadusta, motivoituneesta ja toimintaan valtuutetusta henkilöstöstä ja pitkäjänteisestä uusiutumisesta.

Tulevaisuuden Tuotekehitys -tapahtumassa nämä aiheet tuodaan yhteen. Vuotuinen seminaari kokoaa tuotekehityksen huippuammattilaiset saman katon alle luomaan suuntaviivat huomisen organisaatioille. Tervetuloa mukaan!


Have questions about Tulevaisuuden Tuotekehitys 2020? Contact Contribyte

Save This Event

Event Saved

When & Where


Epicenter - House of Digital Innovation
Mikonkatu 9
00100 Helsinki
Finland

Thursday, May 14, 2020 from 8:00 AM to 5:30 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

Contribyte

Contribyte Oy on vuonna 2006 perustettu tuote- ja palveluorganisaatioiden valmennus- ja konsulttiyritys.

Contribyte auttaa organisaatioita menestymään pitkäjänteisesti digitaalisuutta hyödyntävien tuotteiden ja palveluiden kanssa, Valmennamme organisaatiot menestymiskykyisiksi ja mahdollistamme heille työympäristön, jossa voittaminen on mahdollista.

Autamme henkilöitä ja henkilöryhmiä näkemään tuotekehityksen kokonaisvaltaisesti, ymmärtämään tuote- ja palveluliiketoiminnassa menestymisen kannalta oleelliset asiat ja muuntamaan heidän ajattelu- ja toimintamalliaan niiden mukaisesti.

  Contact the Organizer

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.