€234.36

Tulevaisuuden Tuotekehitys 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kulttuuritehdas Korjaamo

00250 Helsinki

Finland

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Tuotekehityksen kehittämisen vuoden tärkein tapahtuma

Keynote: Mark Gallagher, Formula One executive ja kirjailija

Muita puhujia muun muassa Tommi Raivisto Helvarilta, Eero Jyske Alphasenseltä, Martin Kalliola instagram ryhmä Blokesista.

Koko puhujajoukko nähtävillä: www.tulevaisuudentuotekehitys.com

Vuoden 2017 tapahtuma

Vuoden 2017 tapahtumassa haluamme tuoda tuotekehitysyhteisölle uusia ajatuksia eri puolilta organisatioita. Tutustutamme mukana olijat sosiaalisen median maailmaan ja app-busineksen lainalaisuuksiin. Vastaamme myös huutoon ja tuomme puhijia HW & SW kehityksen yhteistyöstä. Päätavoitteenamme vuodelle 2017 on laajentaa mukana olijoiden ymmärrystä kokonaisvaltaisesti. Onnistunut tuotekehitys on aina koko organisaation onnistumista.

Tulevaisuuden Tuotekehitys - tapahtumasarja

Tulevaisuuden Tuotekehitys 2017 on tuotekehityksen Suomen merkittävin vuotuinen tapahtuma kokonaisvaltaisen tuotekehityksen kehittämiseen. Tapahtuman ideana on tuoda ideoita digitaaliseen tuotekehittämiseen monialaisesti ja eri puolilta organisaatiota.

Toimiva tuotekehitys ei ole pelkkää ketterää kehittämistä tai Lean filosofian noudattamista. Kokonaisvaltainen toimiva tuotekehitys koostuu niin asiakas ja liiketoimintaymmärryksestä, operatiivisesti tehokkaasta kehittämisestä, hyvästä laadusta kuin onnellisista työntekijöistäkin. Tulevaisuuden tuotekehitys tapahtuma haluaakin tuoda puheenvuoroja kaikkien näiden näkökulmien tulevaisuudesta.

Tilaisuuden järjestää Contribyte, tuotekehityksen kehittämisen asiantuntija jo vuodesta 2006.

Share with friends

Date and Time

Location

Kulttuuritehdas Korjaamo

00250 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved