Sales Have Ended

Ticket sales have ended
Din tid för anmälan har gått ut. Var god börja om igen.

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Trysil

Norway

Sales Have Ended

Ticket sales have ended
Din tid för anmälan har gått ut. Var god börja om igen.
Event description

Beskrivning

Anmäl dig till vår skidresa till Trysil!

Nu kör vi! Pingstkyrkans årliga skidresan till Trysil börjar närma sig och det du behöver göra nu är att anmäla dig!

Den 23 februari - 28 mars (lördag-torsdag) vecka 9 kommer vi att vara i Trysil i Norge för att åka skidor, ha grymt kul tillsammans, ha tävlingar, undervisning och god mat! Det kommer bli en härlig chans att ha kul i backen och med vänner! Anmälan hittar du uppe till höger när du klickar på "Biljetter". Sista anmälningsdag är tisdagen den 5 februari. Så säkra din plats och tipsa kompisar att hänga med till årets bästa skidläger!

Om lägret: Dagarna kommer innebära att vi efter frukost åker iväg till Trysilfjället och njuter av skidåkningen under dagen, för att sedan på eftermiddagen åka tillbaka till lägergården. Där äter vi middag, har sköna lägerevents och såklart härliga samlingar med undervisning, lovsång och tävlingar!

Avresa/hemkomst: Lördag förmiddag den 23 februari går bussen från Västerås. Hemkomst beräknas bli på torsdag kväll den 28 februari.

Boende: Vi kommer att bo i en lägergård som heter Nybergsunds Samfunnhus som ligger ca. 10 min från Trysilfjället. Där kommer vi hålla hus den tiden då vi inte är i skidbacken. Madrass kommer att finnas för alla, men däremot behöver man ta med sig sovsäck, underlakan, kudde & örngott. (Packningslista m.m. skickas på brev i februari månad)


Kostnad: 3200 :- /deltagare. Utöver det tillkommer kostnaden för den skidutrustning man eventuellt vill hyra, och lunch på bussresorna dit och hem och frivilliga köp i lägerkiosken. Man betalar fullpris direkt när man anmäler sig. Sista anmälningsdag är lördag 5 februari om ej platserna fylls tidigare.

Skidpaket: Skidpaket går att hyra från 400kr-800kr per person (4 dagar). Snowboardpaket 4 dagar kostar 400 kr-600kr per person. För att hyra utrustning gör ni en separat anmälan efter vanliga deltagaranmälan (se olika biljett-typer). Vi har ett avtal med Skistar att varje deltagare får rabatt på uthyrningen av skidutrustning. Vi gör en gemensam beställning till dem, så du kryssar i det du eventuellt vill hyra i din anmälan.

Ledare & Kontaktpersoner
Huvudansvariga för lägret är Albin Karlsson. Tillsammans med honom kommer det vara ett härligt gäng hjälpledare och matansvariga.

Har ni frågor eller funderingar kring lägret eller anmälan kan ni kontakta

Albin Karlsson: 073 50 35 800, albin.karlsson@vasteras.pingst.se

Tid och plats

Plats

Trysil

Norway

Spara detta event

Event Saved