Sales Ended

Trigger Oslo inspirasjon

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trigger Oslo og Folk

Torggata 15

0181 Oslo

Norway

View Map

Event description

Description


Kommunikasjon, innovasjon, bærekraft og samfunnsansvar – i dag og i fremtiden

Sammen med FOLK og Reodor har vi gleden av å invitere til en inspirerende dag med tankevekkende foredrag og lærerike workshops.

Tid og sted: Torsdag 27. september, kl: 08:30-16:00, Torggata 15, 0181 Oslo.

Det er begrenset med plasser, så vær ute i god tid. NB! Ønsker du å delta på workshop må du melde deg på ønsket workshop i tillegg (maks 20 personer per workshop og én workshop per deltaker. Egne billetter for dette.)PROGRAM:09:00 - 09:15
Velkommen til oss
Av Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo09:20 - 09:40
Kommunikasjon i 2018 & beyond
Av Chris Allan Simonsen, rådgiver i Trigger Oslo

"Et eksempelrikt foredrag om hvor kommunikasjonsfaget står, hvor det er på vei og hvilke muligheter det gir dagens selskaper og virksomheter."


09:45 - 10:05
Har du en fremtidsrobust merkevare?
Av Babak Behrad, rådgiver i Trigger Oslo


"I en tid hvor tradisjonelle merkevarer fokuserer på å posisjonere seg rundt kjøpsøyeblikket, fokuserer digitale merkevarer på å posisjonere seg på mange ulike nivåer i forbrukerens liv. Foredraget er en gjennomgang av hvordan din merkevare kan bli fremtidsrobust i den fjerde industrielle revolusjonen."


10:10 - 10:30
«Guy Eats Raw Meat At Vegan Festival» Redaksjonell PR i 2018
Av Johannes Fjose Berg, rådgiver i Trigger Oslo

"Medielandskapet har vært i voldsom endring de siste årene, og arbeidsvilkårene for oss som jobber med tradisjonell og redaksjonell PR har fått endret arbeidshverdagen drastisk. Det som fungerer for en dyktig rådgiver i dag er ikke det samme som fungerte i går. Trigger utvikler stadig nye måter å arbeide med uttakene av kommunikasjonsjobbene våre i fortjente kanaler. I dette innlegget presenterer vi blant annet hva som er de største utfordringene med å drive god redaksjonell PR i 2018, og ikke minst hva som er de største mulighetene i tiden som kommer."


10:30 - 10:45
Kaffe & frukt


10:45 - 11:05
Unge lovende. Altid på, vanskelig å nå.
Av Helene Svabø og Sigrun Stenseth, rådgivere i Trigger Oslo

"Du har kanskje allerede hørt at de står og banker på døren? De er på vei inn i arbeids- og boligmarkedet, og de kjøper produkter og tjenester på helt nye måter. Vi kaller dem for «Generasjon Z». Men hvordan kommuniserer man med de som er tilgjengelige på alle flater, men samtidig så vanskelige å nå frem til?"


11:10 - 11:30
Gull av gråstein – hvordan bruke data til å drive innovasjon i en tradisjonell bransje?
Av Nassir Achour, daglig leder Reodor

"Lær om hvordan du kan bruke data til å drive innovasjon i tradisjonelle bransjer du tidligere ikke kjente. Med Fremby og Maskinlisten som case-eksempler ser vi på prosess og tilnærming, muligheter og fallgruver"


11:35 - 11:55
Samfunnsansvar som verktøy for innovasjon
Av Babak Behrad, rådgiver i Trigger og Ida Pernille Hatlebrekke, daglig leder i FOLK

"Langsiktig og smart samfunnsposisjonering handler ikke om enkeltstående symbolske kampanjer og logoeksponering. Det handler om å legge empati inn i kjernen av samfunnsoppdraget til bedriften din. Ditt neste CSR-prosjekt behøver ikke handle om filantropi alene – det kan og bør være det verktøyet selskapet ditt trenger for å skape deres neste virkelig store innovasjon."


12:00 - 12:30
Subconcious Commerce
Av Tom Savigar fra The Future Laboratory

"Consumer desire for hyper-convenience and business’s ability to use our data means the traditional rules of engagement no longer apply. This presentation explores the massive potential of automation, augmented reality, artificial intelligence and the Internet of Things, along with the ethical considerations that come with crossing the threshold into customers’ private lives."12:30 - 13:30
Lunsj13:30 -16:00
WORKSHOPS (kjøres parallelt)


Effektivisering av kampanjer
Av Helene Svabø og Sigrun Stenseth, rådgivere i Trigger Oslo

"Ved hjelp av to modeller utviklet av Trigger skal deltakerne på workshopen løse et markedsføringscase, fra start til slutt, fra idé til uttak. Målet med workshopen er å gi deltakerne et innblikk i hvordan man kan jobbe effektivt i hverdagen med å lage kommunikasjonskampanjer. "


Innovasjonssprint: Hvordan skape, bygge og forbedre digitale produkter og tjenester?
Av Aleksander Johansen, Christopher Henriksen, Malin Husefest, Nicolay Nickelsen og Hallgeir Knutsen, forretningsutviklere i Reodor

"Hvordan kan du raskt og brukernært identifisere muligheter for innovasjon, og stegvis bygge og forbedre din digitale løsning? Vi kjører 3x45 min sprints innen identifisering av mulighetsrom, rask utvikling av gode digitale løsninger, og forbedring av løsningen din. Det er mulig å være med på enten alle eller kun en av de tre sprintene, og vi ser blant annet på brukerreiser, crowdsourcing, metrics og split-testing."


Har du en fremtidsrobust merkevare?
Av Babak Behrad og Magdalena Kamøy, rådgivere i Trigger Oslo

"Mens merkevarer tradisjonelt har brukt sine ressurser på å fange kundenes oppmerksomhet i forkant av kjøpsøyeblikket, satser digitale merkevarer på den beste brukeropplevelsen før, under og etter kjøpet. I denne workshopen skal vi øve oss på å bygge en moderne merkevare som kommuniserer gjennom de beste brukeropplevelsene i alle ledd av kundereisen"
Bærekraft i et mikrokosmos
Av Mia Frogner og Ina Stavrum, rådgivere i Trigger Oslo

"Bærekraft kan fort bli stort og fluffy når vi snakker om det - hvordan kan det bli til noe konkret og ikke minst til tiltak som nytter? I denne workshopen lager vi et mikrokosmos, og jobber ut en rekke bærekraftige, faktiske tiltak på områder som dekker samtlige bærekraftsmål. Hele tiden med de viktigste i sentrum: Menneskene."


Ten inch drill or a ten inch hole
Av Eystein Norderval, rådgiver i Trigger Oslo

"Kunden din er ikke interessert i din bedrift eller ditt produkt. Kunden din er interessert i hvilken praktisk og emosjonell verdi de får ut av tjenesten. Her får du en enkel innføring i metodikk med utgangspunkt i Clayton Christensens “Jobs to be done” for hvordan du kan finne kundens viktigste driver, og hvordan bedriften din gjennom disse driverne kan drive produkt-, tjeneste-, kommunikasjons- og forretningsutvikling."16:00-sent
Bli gjerne igjen så lenge du vil! Vi tilbyr enkel servering og hyggelig mingling.

VELKOMMEN!
Date and Time

Location

Trigger Oslo og Folk

Torggata 15

0181 Oslo

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved