Trening-seminar "Javni nastup i retorika"
Free
Trening-seminar "Javni nastup i retorika"

Trening-seminar "Javni nastup i retorika"

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Belgrade

Kneza Miloša 4

Belgrade

Serbia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Seminar je namenjen svim ljudima, bez starosnih ili drugih ograničenja, koji žele da unaprede veštine neophodne za uspešan javni nastup, a naročito onima čije profesije podrazumevaju dobre govorniče sposobnosti. Trening-seminar predstavlja intenzivnu varijantu Uvodnog kursa retorike i javnog nastupa.

Kako se izboriti sa tremom, kako izbeći blokadu prilikom izlaganja, koji je značaj ispravne gestikulacije, šta su retorski šumovi i poštapalice i kako ih otkloniti, šta čini dobar govor i šta karakteriše dobrog govornika temu su o kojima će biti reči tokom trening-seminara "Javni nastup i retorika".

Princip radioničarskog rada nalaže da svaki polaznik aktivno učestvuje u radu. Pored vežbi prezentacijskih veština i vežbi oslobađanja od treme, polaznici će se susresti i sa pripremom i izlaganjem improvizovanog govora.

Radionicu vodi edukator Škole retorike i javnog nastupa Radovan Perović. Znanja iz oblasti retorike i besedništva sticao je na Pravnom fakultetu i Fakultetu političkih nauka. Govori:
Prvo mesto u kategoriji "Slobodna tema" na XIX takmičenju u besedništvu studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu; Prvo mesto u kategoriji "Autorska beseda" na XXII festivalu besedništva "Sirmium lux verbi"; Treće mesto u kategoriji "Autorska beseda" na XXIII festivalu besedništva "Sirmium lux verbi".
Nosilac je venca besedništva.

Seminar traje 6 sati, i održaće se 10. novembra 2016. godine od 12h u ulici Kneza Miloša br. 4 u prostorijama JAZAS-a.

Cena/članarina za učešće za članove Škole retorike i javnog nastupa je besplatna. Za ostale, studente i nezaposlene je 1900 a za zaposlene 2500 dinara.

Možete se prijaviti slanjem mejla na javnigovor@gmail.com, ili preko prijavnog formulara

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeggZLK8w-mLcEYVXFFYJ3JFgpjso1_h_9Sx7mc7s3dD63BYw/viewform?fbzx=-5207911445698306000

Share with friends

Date and Time

Location

Belgrade

Kneza Miloša 4

Belgrade

Serbia

View Map

Save This Event

Event Saved