Free

TRENDOUTLOOK // THE FUTURE OFFICE in het digitale tijdperk

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

The Hague

Zeestraat 94

2518 AD The Hague

Netherlands

View Map

Event description

Description

SAVE THE DATE //

Dat de werkomgeving rechtstreeks van invloed is op samenwerking, betrokkenheid, productiviteit en werkgeluk is inmiddels bewezen. Maar wat is het effect van technologie op de werkomgeving? Hoe draagt technologie bij aan lekker en effectief werken, flexibiliteit, gezond werken en werkgeluk? Hoe draagt het bij aan het slimmer benutten van m2 en het ontwerpen van een werkomgeving?

In het digitale tijdperk zullen werk- en leefomgeving verder vermengen; de werkplek is en wordt zoveel meer dan een kantoor. Zowel huurders van kantoorpanden, werkgevers, werknemers en zelfstandig ondernemers stellen andere eisen aan de werkomgeving. Smart living, smart cities en smart offices zijn een trend. Zal technologie ons helpen nog meer uit ons werk-/leven te halen?

Tijdens deze editie van de FUTURE OF WORK // TRENDOUTLOOK van The Community Office focussen we op het kantoor van de toekomst en technologie. Organisatievernieuwer en trendspotter Rosan Gompers en Interieurarchitect Saskia Vrolijk, founders van The Community Office, delen hun visie op de toekomst van de werkplek met u.


Programma //

17.30 // Inloop

18.00 // FUTURE OF WORK // TRENDOUTLOOK

18.45 // Case & kennis delen

19.30 // Drinks & Snacks


Dit is de 2e editie van de FUTURE OF WORK // TRENDOUTLOOK van The Community Office. Klik hier voor een summary van onze TRENDOUTLOOK 2017.

*) De locatie van dit evenement kan nog wijzigingen binnen Den Haag.

Share with friends

Date and Time

Location

The Hague

Zeestraat 94

2518 AD The Hague

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved