Training 'Strategie met ballen'
€1,203.95
Training 'Strategie met ballen'

Training 'Strategie met ballen'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

North Brabant

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Tijdens de Training 'Strategie met ballen' leer je hoe je zelf met de methode een strategie maakt én hoe je deze aanpast. In 10 lessen (totaal 30 uur) komen alle componenten van de methode uitgebreid aan bod. En omdat de Training in een klein groepje wordt gehouden is er heel veel persoonlijke aandacht en interactie met elkaar. Na de Training heb je zelf een strategie duidelijk op een A0-poster opgetekend en heb je alles op zak om deze methode voor je eigen idee/case/bedrijf daadkrachtig te gebruiken.

De Training vindt plaats op woendagavond van 19:00 - 22:00 uur, om de week. De doorlooptijd is dus 20 weken. Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. In overleg met de groep kan er wel eens van de planning afgeweken worden. De locatie is ergens in Noord Brabant en wordt bepaald aan de hand van de locatie van de deelnemers om zodoende rekening te houden met reistijden.

Aan het einde van de Training ontvangt elke deelnemer een cerificaat als bewijs van deelname. De prijs van de training is incl. materiaal.

Share with friends

Date and Time

Location

North Brabant

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved