Sales Ended

Training Google Adwords en Analytics

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Metatags Trainingslocatie

Stationsplein 49

3818 LE Amersfoort

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Kom trainen bij de experts!

Google AdWords is een populaire manier van adverteren. Een advertentie in elkaar zetten en een paar zoekwoorden opgeven kan iedereen. Maar hoe maak je je AdWords-campagnes effectief? En hoe meet je dit?

Wat gaan we doen?

Wat zijn de juiste zoekwoorden en hoe bereik je meer resultaat tegen lagere kosten? Met de training Google AdWords en Analytics krijg je op een objectieve manier de tips en adviezen die je nodig heb. Google SEO Expert Berry van Es geeft je een praktische hands-on training. Hij leert je in 1 dag de basis elementen aan te pakken en doordachte campagnes op te starten. Bedrijven dokter Erik Broekhuijsen zal tijdens de training een aantal voorbeelden uit de praktijk bespreken. Uiteraard je kan werken aan je eigen campagne tijdens de training en meteen aan de slag gaan met het optimaliseren van je Adwords account.

In de middag gaan we dieper in op het meten en bijsturen van je campagnes door slim gebruik te maken van Google Analytics. Hoe moet je al die statistieken nu precies interpreteren en vertalen naar verbeteringen voor je website en online campagnes? Zorg voor een financiële verantwoording van je Google AdWords-, e-mail- en bannercampagnes en analyseer en rapporteer hierover met Google Analytics.

Lees verder op:

https://metatags.nl/trainingen/19-september-2017-seo-google-adwords-en-analytics

Share with friends

Date and Time

Location

Metatags Trainingslocatie

Stationsplein 49

3818 LE Amersfoort

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved