Trail Of Life | Oriëntatiebijeenkomst zaterdag 15 oktober

Actions Panel

Trail Of Life | Oriëntatiebijeenkomst zaterdag 15 oktober

De guides van Trail Of Life zetten de route uit op jouw pad naar verandering.

When and where

Date and time

Location

Amsterdam Art Center 23 Donauweg 1043 AJ Amsterdam Netherlands

Map and directions

How to get there

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

Reiziger, er is geen weg.

De weg maak je zelf, door te gaan.

Je leven is een reis naar bestemming onbekend. De weg die je gaat is soms kronkelig, ongeplaveid en vol obstakels. Dan weer recht, goed begaanbaar en vlak. Je stippelt je eigen route uit, doet geweldige ervaringen op, komt op mooie plekken en je geniet van imposante vergezichten. Je loopt al een tijd op dezelfde weg, maar dan kom je op een kruispunt. En vraag je je af of dit eigenlijk wel de weg is die je wil blijven gaan…

De guides van Trail of Life presenteren een unieke kans!

Ben je tevreden en gelukkig? Doe je waar je goed in bent? Geeft het leven je voldoening? Haal je er alles uit wat er in je zit of ben je misschien ergens onderweg van je pad geraakt en zie je nu dat je vastloopt? Dan is dit het moment om te beslissen of je voortgaat op de ingeslagen weg of de gebaande paden verlaat en op avontuur gaat met Trail Of Life. Samen op pad naar verandering, verbreding en verbetering.

Op ontdekkingstocht naar een betere versie van jezelf en het leven dat je leidt. Het kan, stap voor stap. Door andere wegen te betreden die leiden naar meer balans en meer geluk. In je privéleven én in je werk. Verwacht geen binnendoor weggetjes naar snel resultaat of een vooraf vastgelegde eindbestemming. Maar een rugzak vol nieuwe bagage waarmee je de rest van je leven vooruit kunt.

Meld je aan er zijn maar een beperkt plekken beschikbaar.