Multiple Dates

TOUCH kiállítás - Design Hét Budapest 2016

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Brody Studios

38 Vörösmarty utca

1064 Budapest

Hungary

View Map

Event description

Description

A TOUCH kiállításon ülőbútorokat gyűjtünk össze, amelyeknél különösen fontos a kényelem és jól kidolgozottság, az anatómia. A kiállított tárgyakat vaksötétben próbálhatják ki a látogatók anélkül, hogy tudnák, melyik ismert tervező híres, vagy még kevéssé híres székébe ülnek bele éppen. A cél, hogy a fogyasztók kicsit átértékelhessék a "kényelmes" és "formás" fogalmakat és magasabb szintre emeljük az érzékelést, valamint felhívjuk rá a figyelmet, mi mindent rejt egy jól megtervezett tárgy. Vak guideok vezetnek végig minden regisztrált résztvevőt, akik számára cserébe adományt gyűjtünk. A kiálltás körülbelül 30-40 perces lesz és mire a végére értek, ígérjük, mindenre fény derül.

A TOUCH-on számos témakört végigjárunk együtt és olyan aktuális tárgytervezéssel kapcsolatos kérdésekre keresünk választ, amelyeknek teljesen új "nézőpontot" ad a vaksötétség. A tárgyakat mindenki értékelheti is, ami merőben új és szokatlan módon ad visszajelzést a tervezőknek saját alkotásaikról, közelebb hozza az alkotót a felhasználóhoz és segíti a termékfejlesztési folyamatot.

Várunk mindenkit szeretettel a TOUCH-on egy jókora bútortapogatásra és designelméleti tapogatózásra! A program a Design Hét Budapest 2016 eseménysorozat hivatalos része.

Location

Brody Studios

38 Vörösmarty utca

1064 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved