TOUCH kiállítás - Design Hét Budapest 2016

TOUCH kiállítás - Design Hét Budapest 2016

Actions and Detail Panel

Sales Ended
Sales Ended

  Location

  Brody Studios

  38 Vörösmarty utca

  1064 Budapest

  Hungary

  View map

  Description

  A TOUCH kiállításon ülőbútorokat gyűjtünk össze, amelyeknél különösen fontos a kényelem és jól kidolgozottság, az anatómia. A kiállított tárgyakat vaksötétben próbálhatják ki a látogatók anélkül, hogy tudnák, melyik ismert tervező híres, vagy még kevéssé híres székébe ülnek bele éppen. A cél, hogy a fogyasztók kicsit átértékelhessék a "kényelmes" és "formás" fogalmakat és magasabb szintre emeljük az érzékelést, valamint felhívjuk rá a figyelmet, mi mindent rejt egy jól megtervezett tárgy. Vak guideok vezetnek végig minden regisztrált résztvevőt, akik számára cserébe adományt gyűjtünk. A kiálltás körülbelül 30-40 perces lesz és mire a végére értek, ígérjük, mindenre fény derül.

  A TOUCH-on számos témakört végigjárunk együtt és olyan aktuális tárgytervezéssel kapcsolatos kérdésekre keresünk választ, amelyeknek teljesen új "nézőpontot" ad a vaksötétség. A tárgyakat mindenki értékelheti is, ami merőben új és szokatlan módon ad visszajelzést a tervezőknek saját alkotásaikról, közelebb hozza az alkotót a felhasználóhoz és segíti a termékfejlesztési folyamatot.

  Várunk mindenkit szeretettel a TOUCH-on egy jókora bútortapogatásra és designelméleti tapogatózásra! A program a Design Hét Budapest 2016 eseménysorozat hivatalos része.

  Save This Event

  Event Saved