Multiple Dates

TOUCH kiállítás - Design Hét Budapest 2016

Actions and Detail Panel

Sales Ended
Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Brody Studios

38 Vörösmarty utca

1064 Budapest

Hungary

View Map

Event description

Description

A TOUCH kiállításon ülőbútorokat gyűjtünk össze, amelyeknél különösen fontos a kényelem és jól kidolgozottság, az anatómia. A kiállított tárgyakat vaksötétben próbálhatják ki a látogatók anélkül, hogy tudnák, melyik ismert tervező híres, vagy még kevéssé híres székébe ülnek bele éppen. A cél, hogy a fogyasztók kicsit átértékelhessék a "kényelmes" és "formás" fogalmakat és magasabb szintre emeljük az érzékelést, valamint felhívjuk rá a figyelmet, mi mindent rejt egy jól megtervezett tárgy. Vak guideok vezetnek végig minden regisztrált résztvevőt, akik számára cserébe adományt gyűjtünk. A kiálltás körülbelül 30-40 perces lesz és mire a végére értek, ígérjük, mindenre fény derül.

A TOUCH-on számos témakört végigjárunk együtt és olyan aktuális tárgytervezéssel kapcsolatos kérdésekre keresünk választ, amelyeknek teljesen új "nézőpontot" ad a vaksötétség. A tárgyakat mindenki értékelheti is, ami merőben új és szokatlan módon ad visszajelzést a tervezőknek saját alkotásaikról, közelebb hozza az alkotót a felhasználóhoz és segíti a termékfejlesztési folyamatot.

Várunk mindenkit szeretettel a TOUCH-on egy jókora bútortapogatásra és designelméleti tapogatózásra! A program a Design Hét Budapest 2016 eseménysorozat hivatalos része.

Location

Brody Studios

38 Vörösmarty utca

1064 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved