Sales Ended

Tommeks Vélo Mallorca uke

Sales Have Ended

Registrations are closed
Thankyou for your registration - Tommeks Velo will be in touch with you via email. In the mean time please keep updated on the facebook event page.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Majorca

Spain

View Map

Sales Have Ended

Registrations are closed
Thankyou for your registration - Tommeks Velo will be in touch with you via email. In the mean time please keep updated on the facebook event page.
Event description

Description

Tommeks Vélo inviterer deg til en sykkelfest på spansk jord. Bli med oss til Mallorca for en fantastisk uke med mye sykling, god mat samt hyggelig selskap. Mallorca tilbyr variert terreng, vennlige bilister, fine veier og ikke minst - en tidlig vår!

Våre dyktige guider/mekanikere som gjennom tusenvis av kilometere på treningssamlinger, er kjent med øyes fineste småveier (og bratteste motbakker for de som er ekstra eventyrlystne).

Dette er en sykkeluke som er skreddersydd for våre kunder, med mål om å dyrke felles sykkelglede og utforske nye sykkelveier i spennende omgivelser. Sesongens første tur har som plan å reise ned til Mallorca 26. Februar 2019 med hjemreise 5.Mars 2019. Overnatting blir hos «Hotel Sunprime Palma Beach», et 4 stjernes hotell som ligger perfekt ved strandpromenaden med utsikt over Middelhavet. Prisen for turen inkluderer halvpensjon (frokost og middag hver dag). Vi deler opp i grupper etter ønsket turlengde og hastighet. Guiding er inkludert i prisen, men det er ikke plikt å være med på alle arrangerte turer.

For de som trenger leie av sykkel, eller ønsker en ny sykkelopplevelse på denne turen, leverer Lexberg.no sykler i Mallorca på to ulike nivåer:

Katagori 3 – Full carbon ramme med mekanisk Ultegra girsystem.

Katagori 4 – Full carbon ramme med enten Ultegra Di2 girsystem eller skivebremser.

Ta gjerne kontakt med oss i Tommeks Vélo på forhånd for tips eller råd til hva som passer deg best.

Hele turprogrammet blir lagt ut nærmere avreise, men vi ønsker å legge fokus på at turen er lagt opp til syklister med ulik erfaring.

For erfarne syklister vil vi understreke at det legges opp til en ordentlig treningsuke med fokus på både intervall- og lengdeøkter. Hobbysyklister er hjertelig velkomne til å være med på det de ønsker, samt fokus på sosiale aktiviteter – også ikke bare på sykkelsetet. Vi inviterer til «afterbike» langs strandpromenaden etter dagens sykkelturer, før vi samles til felles middag hver kveld. I tillegg til dette vil vi legge opp til valgfrie inklusive aktiviteter som eksempelvis kurs i sykkelmekking, quiz og spørretimer.

Se matrisen nedenfor for en indikasjon av priser, og følg denne linken ** for å melde deg på turen. Betaling vil foregå via faktura, og totalsummen må betales innen utgangen av Januar 2019.

Vi ønsker alle sykkelglade venner av Tommeks Vélo velkommen på en begivenhetsrik og spennende uke med oss. Ta gjerne kontakt på 90406789 hvis du har noen spørsmål. Vi gleder oss til å ha deg med!

Share with friends

Date and Time

Location

Majorca

Spain

View Map

Save This Event

Event Saved