kr200

Tom Roger Aadland: Dylan på norsk

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Cafe Røed Jeløy

26 Røedalléen

1519 Moss

Norway

View Map

Event description

Description

Tom Roger Aadland
"Dylan på norsk"


Fredag 25. oktober kl 19.00
Café Røed Jeløy

Bill: 200,-

Han har blitt omtalt som en «tekstforfatter av stort format» og «en melodisnekker av de sjeldne». Nå kommer Bob Dylan-tolkeren og rockepoeten Tom Roger Aadland til Cafe Røed på Jeløy.

Det nye albumet Songfugl har blitt betegnet som hans mest standhaftige og selvsikre – og emosjonelle, og har fått strålende anmeldelser. «Imponerende overbevisende», er VGs kommentar, mens Fædrelandsvennen kaller Aadland «en av våre største rockepoeter» og mener «Songfugl» er hans beste album til nå. Singelen «Alle dei i ei» ble raskt spillelistet av NRK P1.

Tom Roger Aadland styrker stadig inntrykket av å være blant landets beste tekstforfattere. Albumet Blondt i blondt (Bob Dylans mesterverk «Blonde on Blonde» gjendiktet) ble rost opp i skyene av kritikerne og kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Samme år var han mannen bak mange av tekstene på Hellbillies’ albumsuksess «Søvnlaus».

På «Songfugl» viser Aadland at han også har teft for gode melodier. Han er fra før av kjent for radiolåter som «Min beste ven på ein dårleg dag», «Like til mi dør» og «Eg må ha deg».

(Foto Arvid Børretzen)

Share with friends

Date and Time

Location

Cafe Røed Jeløy

26 Røedalléen

1519 Moss

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved