Gratis

Tio klassiska risker i projektsammanhang

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

World Trade Center Malmö

Jungmansgatan 12

211 11 Västra Hamnen, Malmö

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

God riskhantering är som en språngbräda till nya möjligheter och lönsammare projekt

I november får vi besök av Henrik Szentes - företagare och forskare främst inriktad mot projektorganisationer. I början av 2018 släppte Henrik boken ”Tio klassiska risker i projekt – och hur man vänder risk till möjlighet”. Vi får höra Henrik berätta om bokens bärande idéer – tex att prestigelös kommunikation och kunskap om hur människor fattar beslut är avgörande framgångsfaktorer, och att det är viktigt att ha koll på vilka som påverkas respektive kan påverka projektet. Vi får också lära oss hur ett systematiskt riskhanteringsarbete leder till kreativa lösningar och därmed bättre projekt.

Efter att ha arbetat i olika ledarroller i nästan 20 år påbörjade Henrik forskarstudier på halvtid, och 2016 försvarade han sin doktorsavhandling kring ledarskapsrelaterade paradoxer. Idag arbetar Henrik deltid som forskare och lärare, men huvudsysslan sedan 2010 är att genom det egna bolaget STRABILITY AB ge råd till projektledare, styrgrupper och styrelser, leda workshoppar, samt föreläsa kring projektledning och riskhantering.
Efter föreläsningen finns även möjlighet att köpa ett eget exemplar av boken.

Mer information om Henrik finns på sverigestalare.se/talare/henrik-szentes och om boken på: https://roostegner.se/book/tio-klassiska-risker-i-projekt/

World Trade Center bjuder på lättare frukostfika kl 8.00. Seminariet börjar kl 8.30-9.30 inklusive frågestund.

Välkommen!

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

World Trade Center Malmö

Jungmansgatan 12

211 11 Västra Hamnen, Malmö

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved