Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Time To Talk Business 7

Maramures Business Club

Thursday, January 30, 2014 from 6:00 PM to 9:00 PM (PST)

Time To Talk Business 7

Ticket Information

Type End
Quantity
Bilet acces non-membri (60 lei) Ended Free  

Share Time To Talk Business 7

Event Details

Continuam seria intalnirilor clubului unde avem invitati antreprenori cu experienta. Intalnirea din aceasta luna va avea loc in 30 Ianuarie (joi), cu incepere de la ora 18:00, in aceeasi locatie, hotelul Diafan din centrul vechi.
Invitatul special care ne va onora cu prezenta si ne va impartasi din experienta sa de afaceri va fi domnul Tiberiu Markos, Director Executiv al companiei Technosam SRL din Satu Mare. Absolvent al Facultatii de Electrotehnica din Iasi si al unor programe europene de dezvoltare manageriala, domnul Markos este membru si vicepresedinte al Asociatiei Economice Romano-Germana din Satu Mare si membru in Consiliul Director al Camerei Mestesugarilor din Satu Mare.
Compania Technosam a fost fondata in 1997, are 35 de angajati si o cifra de afaceri de cca. 1 milion de euro. Ca si obiect de activitate, Technosam SRL dezvolta aplicatii la cheie (proiectare, executie, montare, punere in functiune, service, livrare piese de schimb) pentru automatizari industriale (electrice, pneumatice, hidraulice), infrastructura de apa potabila si uzata si pentru proiecte de eficienta energetica. Printre clientii importanti mentionam urmatorii: CNH, Draexlmaier, Comau, Contitech, Zollner, Anvis, Gotec, Autonova, Mondiala, Siha, Karo, Polipol, Friesland, Molkerei, Ave Impex, Sam Mills, Abo Mix, Casco, Tauril, Plastica, Electrolux, Unio, Ceprom, Polilemn, etc.

Taxa de participare pentru persoanele care nu sunt membri in Maramures Business Club este de 60 lei. Se va plati in momentul intrarii la eveniment.

Have questions about Time To Talk Business 7? Contact Maramures Business Club

When & Where


Hotel Diafan

Baia Mare
Romania

Thursday, January 30, 2014 from 6:00 PM to 9:00 PM (PST)


  Add to my calendar

Organizer

Maramures Business Club

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din Baia Mare, fondat in 2013 de catre Ciprian Borsan, un tanar antreprenor si specialist in marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului si culturii antreprenoriale in Maramures si in regiune. In cei 3 ani de activitate, Maramures Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramures, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat in Nordul Romaniei, si a creat o comunitate dinamica formata din tineri antreprenori preocupati de dezvoltarea personala si a afacerilor lor.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.