Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Time to Talk Business 4

Maramures Business Club

Thursday, June 27, 2013 from 6:00 PM to 8:30 PM (PDT)

Time to Talk Business 4

Ticket Information

Type End Quantity
Bilet membri club   more info Ended Free  
Bilet non-membri (50 lei) Ended Free  

Share Time to Talk Business 4

Event Details

Social media reprezinta cu certitudine unul dintre cele mai importante canale de comunicare pe care astazi orice business le are la dispozitie in relatia cu clientii sai. Retelele de socializare ca Facebook, Google+, Pinterest, Twitter, LinkedIn, etc., blogurile, Youtube, Vimeo, si multe altele, fac parte din programul cotidian al fiecaruia dintre noi si au schimbat modul in care clientii relationeaza si se raporteaza la branduri.

Peste 1 miliard de utilizatori de internet au un cont personal pe Facebook, din care aproximativ 6 milioane sunt romani (o treime din populatia tarii). Acestea sunt cifre care dovedesc oricui amploarea pe care social media a capatat-o. Din strategia de comunicare a oricarei companii din Romania nu trebuie sa lipseasca componenta online, motiv pentru care in aceasta editie a intalnirii clubului de afaceri vom discuta si vom dezbate despre necesitatea utilizarii social media de catre companiile romanesti.

Have questions about Time to Talk Business 4? Contact Maramures Business Club

When & Where


Hotel Diafan

Baia Mare
Romania

Thursday, June 27, 2013 from 6:00 PM to 8:30 PM (PDT)


  Add to my calendar

Organizer

Maramures Business Club

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din Baia Mare, fondat in 2013 de catre Ciprian Borsan, un tanar antreprenor si specialist in marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului si culturii antreprenoriale in Maramures si in regiune. In cei 3 ani de activitate, Maramures Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramures, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat in Nordul Romaniei, si a creat o comunitate dinamica formata din tineri antreprenori preocupati de dezvoltarea personala si a afacerilor lor.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.