Time To Talk Business 3 & MBC Wine Experience

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Hotel Diafan

Strada Libertății, nr.14

Centrul Vechi

Baia Mare

Romania

Event description

Description

Fiecare afacere este in realitate formata din doua afaceri. Prima are legatura cu produsul sau serviciul pe care le oferi. Insa, a doua afacere este de fapt adevarata afacere in care fiecare antreprenor se afla - si are legatura cu Vanzarea. Pentru a fi un antreprenor eficient si de succes, Vanzarea este domeniul pentru care trebuie sa acorzi cea mai mare atentie.

Va asteptam la intalnirea clubului din 30 Mai, cu doua mini-workshopuri pe Vanzari:
"Cum sa realizezi o strategie de vanzari de succes" sustinut de dl. Zoltan Olah, Director General la Univer Romania.
si
"10 Ponturi pentru a-ti creste vanzarile" sustinut de Ciprian Borsan, Business Development Manager la Darian DRS si Fondator al MBC.

Evenimentul se va incheia cu o degustare de vinuri sustinuta de Crama Oprisor (http://www.crama-oprisor.ro/) si cu sesiunea de business networking.

Date and time

Location

Hotel Diafan

Strada Libertății, nr.14

Centrul Vechi

Baia Mare

Romania

Organizer Maramures Business Club

Organizer of Time To Talk Business 3 & MBC Wine Experience

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din Baia Mare, fondat in 2013 de catre Ciprian Borsan, un tanar antreprenor si specialist in marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului si culturii antreprenoriale in Maramures si in regiune. In cei 3 ani de activitate, Maramures Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramures, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat in Nordul Romaniei, si a creat o comunitate dinamica formata din tineri antreprenori preocupati de dezvoltarea personala si a afacerilor lor.

Save This Event

Event Saved