Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Time To Talk Business 3 & MBC Wine Experience

Maramures Business Club

Thursday, May 30, 2013 from 5:00 PM to 8:30 PM (PDT)

Time To Talk Business 3 & MBC Wine Experience

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Acces gratuit membri club 17 Tickets Ended Free  
Acces cu plata non-membri 60 lei
Persoanele care nu sunt membri ai clubului de afaceri Maramures Business Club trebuie sa achite taxa de participare de 60 lei. Taxa se poate achita cash la eveniment sau prin transfer bancar in contul IBAN: RO30BTRL02501202693932XX, deschis la Banca Transilvania, Titular: BORSAN CIPRIAN PFA, CUI: 30202133.
29 Tickets Ended Free  

Share Time To Talk Business 3 & MBC Wine Experience

Event Details

Fiecare afacere este in realitate formata din doua afaceri. Prima are legatura cu produsul sau serviciul pe care le oferi. Insa, a doua afacere este de fapt adevarata afacere in care fiecare antreprenor se afla - si are legatura cu Vanzarea. Pentru a fi un antreprenor eficient si de succes, Vanzarea este domeniul pentru care trebuie sa acorzi cea mai mare atentie.

Va asteptam la intalnirea clubului din 30 Mai, cu doua mini-workshopuri pe Vanzari:
"Cum sa realizezi o strategie de vanzari de succes" sustinut de dl. Zoltan Olah, Director General la Univer Romania.
si
"10 Ponturi pentru a-ti creste vanzarile" sustinut de Ciprian Borsan, Business Development Manager la Darian DRS si Fondator al MBC.

Evenimentul se va incheia cu o degustare de vinuri sustinuta de Crama Oprisor (http://www.crama-oprisor.ro/) si cu sesiunea de business networking.

Have questions about Time To Talk Business 3 & MBC Wine Experience? Contact Maramures Business Club

When & Where


Hotel Diafan
Strada Libertății, nr.14
Centrul Vechi
Baia Mare
Romania

Thursday, May 30, 2013 from 5:00 PM to 8:30 PM (PDT)


  Add to my calendar

Organizer

Maramures Business Club

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din Baia Mare, fondat in 2013 de catre Ciprian Borsan, un tanar antreprenor si specialist in marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului si culturii antreprenoriale in Maramures si in regiune. In cei 3 ani de activitate, Maramures Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramures, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat in Nordul Romaniei, si a creat o comunitate dinamica formata din tineri antreprenori preocupati de dezvoltarea personala si a afacerilor lor.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.