€ 36

Zonsondergang met Bruno van den Elshout

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Duivelandsestraat 77

2583 Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In samenwerking met kunstenaar Bruno van den Elshout organiseert See All This op zaterdagavond 26 augustus een strandbezoek tijdens zonsondergang aan het Zuiderstrand in Den Haag.

Met een zelfgebouwde machine fotografeerde Bruno van den Elshout een jaar lang ieder uur de Noordzeehorizon. Steeds dezelfde horizon, maar tussen de 8.785 afbeeldingen geen twee keer hetzelfde uitzicht. Werk uit de serie NEW HORIZONS is tentoongesteld in Panorama Mesdag en een selectie uit de serie horizonportretten is verschenen als omvangrijk kunstwerk-in-boekvorm.

Wie meewandelt, ontmoeten we om 19.30 uur bij de waterpomp aan de Duivelandsestraat (tegenover nummer 77). We steken de duinen over, langs de plek waar het idee voor NEW HORIZONS ontstond. Bruno neemt ons vanaf daar mee en vertelt over de rust en ruimte die hij met zijn werk graag zichtbaar en deelbaar maakt.

Aan de vloedlijn maken we de zonsondergang mee (20.40 uur) en houden we een kleine horizonsobservatie, gevolgd door een interview door See All This-hoofdredacteur Nicole Ex met Bruno, die plaatsvindt in strandtent De Fuut, onder het genot van een hapje en een drankje. Ten besluit van de ontmoeting (rond 22.30 uur) krijg je een New Horizons-ansichtkaartenset cadeau.De loopafstand door de duinen en over het strand is circa 2,5 km. De wandeling gaat onder alle weersomstandigheden door.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Duivelandsestraat 77

2583 Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen