Your Revolution - Ga next level & maak écht impact

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bewustzijn School

467 Keizersgracht

1017 DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de beginjaren van je leven wordt je geconditioneerd door de kennis die je opdoet, de ervaringen die je hebt en de omgeving waar je vandaan komt. De keuzes die je maakt m.b.t. je studie en/of werk zijn dan ook vaak herleid vanuit deze conditionering of bepaalde verwachtingen die (jij denkt dat) de maatschappij van jou heeft. Dit roept de vraag op: zijn deze keuzes wel in lijn met wie jij werkelijk bent en met wat jij werkelijk wíl?

Op een gegeven moment kom je op een punt dat je je afvraagt wat je hier eigenlijk komt doen, in dit leven. Er is meer. Je staat op het punt het tij te keren van de externe focus naar interne focus. Je gaat voor jouw eigen revolutie om de volgende stap te kunnen zetten en te rijzen. Je vraagt je af wat jij eigenlijk écht wil. Echter, hoe kom je daarachter, en daaropvolgend, hoe ga je dat doen?

In deze workshop staan de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik centraal. Deze vragen dienen haarscherp op je netvlies te staan om écht next level gaan & impact te maken. Op basis van zes concrete stappen geef ik je handvatten om het antwoord te Zien en tot actie over te gaan. De workshop wordt geleid door de energie en behoefte van de groep en zal je altijd geven wat je op dat moment nodig hebt. Neem een notitieboekje en pen mee, zodat je waardevolle informatie tijdens de workshop kan noteren en eventuele oefeningen mee kan schrijven.

STAP 1: Even helemaal niets
STAP 2: Begin met het eind
STAP 3: Vraag je af waarom
STAP 4: Leer jezelf kennen
STAP 5: Het antwoord, dit is wat ik écht wil
STAP 6: Het plan van aanpak

Datum en tijd

Locatie

De Bewustzijn School

467 Keizersgracht

1017 DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen