Your breath Your remedy

Your breath Your remedy

Venster Acties en details

€ 56,92

Locatie

Bergwegplantsoen 10z

10z Bergwegplantsoen

3037 SK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Your breath Your remedy

Over dit evenement

Your Breath Your Remedy!

- Drie uur durende transformatieve workshop -

Het is tijd! Een nieuw tijdperk is aangebroken. Het is tijd om naar binnen te gaan, tijd om van overleven naar leven te gaan en tijd om uit de patronen van het verleden te stappen waarin je vastzit.

Je bent al een tijd zoekende in je leven. Zoekende naar meer purpose, diepgang, zelfliefde, balans en heelheid. Je weet dat je hieraan ’moet’ werken, maar hoe?

Join us op een speciale transformatieve ademworkshop om antwoorden op jouw vragen te vinden!

Door Conscious Connected Breathing (een specifieke ademtechniek) in een veilige omgeving uit te voeren, wordt een andere staat van bewustzijn gecreëerd. Vanuit die staat is het mogelijk om diepe en zelfhelende ervaringen op te doen. Deze kunnen op fysiek, spiritueel, mentaal en emotioneel niveau zijn. Geef jezelf de kans om je volste potentie te omarmen en los te laten wat jou niet meer dient.

De Your breath Your remedy workshops omvatten altijd meditatie, dans, expressie, lichaamswerk, live muziek, een cacao ceremony en uiteraard een verbonden type breathwork.

Breathwork is een krachtige practice, maar ook een veilige. Je bent ten alle tijden een auteur van je eigen ervaring en bepaald zelf hoe diep je gaat.

De workshops van Breathremedy gaan over in een veilige ruimte je volledig en authentiek te uiten. Uit je hoofd en in je hart. Ervaar een proces waarin jouw emoties mogen verkent, ervaren en losgelaten mogen worden.

Breathwork is geschikt voor alle mensen en geen eerdere ervaring is nodig.

Ben jij klaar om de touwtjes weer in handen te nemen en je eigen remedy te zijn? Boek dan nu een workshop.