World Assemblies of God Congress Madrid (12 - 14 oktober)

Venster Acties

World Assemblies of God Congress Madrid (12 - 14 oktober)

Hierbij nodigen we je van harte uit om met ons mee te reizen naar het World Assemblies of God Congress van 12 t/m 14 oktober 2023 in Madrid!

Door Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 11 okt. 2023 07:00 - za. 14 okt. 2023 22:00 CEST

Locatie

Multi-use Pavilion Madrid Arena s/n Avenida de Portugal 28011 Madrid Spain

Over dit evenement

Uitnodiging

Hierbij nodigen we je van harte uit om met ons mee te reizen naar het World Assemblies of God Congress van 12 t/m 14 oktober 2023 in Madrid! Het belooft een bijzonder congress te worden, ga jij mee?

Ga jij mee?

Wat zou het gaaf zijn om te bouwen aan de onderlinge band in deze een bijzondere groepsreis. Een vliegtuigvol VPE'ers naar Madrid, dat is toch fantastich? Het is een prachtige manier om samen God te beleven en tegelijkertijd in elkaar te investeren. Daarom lijkt het ons ook geweldig om samen te reizen en ook meer te ontdekken over onze internationale verbondenheid met de Assemblies of God. 

Internationaal & MM33

Het Assemblies of God World Congress wordt om de drie jaar georganiseerd, zodat voorgangers, leiders en leden van de Assemblies of God-gemeenten van over heel de wereld samen komen voor een inspirerende ontmoeting met God en met elkaar.

Tijdens het congres zal de wereldwijde campagne worden gelanceerd, waar wij als Nederland ook vol voor gaan: MM33. Ofwel: groeien naar één miljoen kerken wereldwijd in het jaar 2033 (dat is een verdriedubbeling!). 

Praktische informatie 

Op woensdag 11 oktober reizen we met het vliegtuig vanaf Schiphol naar Madrid. Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober nemen we de volledige dag deel aan het congres. Op zaterdag 14 oktober nemen we deel aan het ochtendprogramma en reizen we in de middag terug naar Nederland, zodat we aan het begin van de avond weer thuis zijn. Je bent dus weer op tijd thuis voor de zondag.

Kosten

De kosten zullen naar verwachting tussen de € 800 en 1.300 per persoon bedragen. € 600 – 1.000 aan vaste kosten voor de vliegreis, 3 hotelovernachtingen en de entree voor het congres. Houd daarnaast rekening met € 200 – 300 voor lokaal transport en maaltijden.   

Geef je op!  

We graag sámen optrekken, dus ook samen reizen. Wil je met ons mee? Meld je voor 1 juni aan. Dit verplicht je nog tot niets. Op 2 juni hoor je of er voldoende aanmeldingen zijn om de reis centraal te organiseren. Je moet dan voor 8 juni je gegevens doorgestuurd hebben, zodat er geboekt kan worden en je aanmelding definitief is.

Het je vragen? Stel ze dan aan Marcel Oosterkamp (m.oosterkamp@vpe.nl).

Over de organisator