WORKSHOPS OM UIT JE WINTERDIP TE KOMEN

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

WORKSHOPS OM UIT JE WINTERDIP TE KOMEN

Ben je ook zo klaar met de winter? Maximaal Gezond biedt verschillende workshops aan om jouw vitaliteit een boost te geven!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Maximaal Gezond Centrum 19 Burgemeester Verderlaan 3544 AD Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Ben je ook zo klaar met de winter? Maximaal Gezond biedt allerlei verschillende workshops waarmee je alvast kunt voor te bereiden op de lente. Om zo jouw lente energie weer te laten stromen en activeren.

Boost je vitaliteit op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Daar gaat het om in deze workshops. Hoe kun je luisteren naar je lichaam, verbinden met jezelf, gezond eten, omgaan met lastige emoties? Schrijf je in en laat je inspireren in deze gratis workshops.

Zo werkt het

  • Er zijn 3 workshop rondes, je kan je dus aanmelden voor maximaal drie workshops
  • Als je workshop vol is kan je contact opnemen met de professional van de betreffende workshop (zie hieronder contactgegevens)
  • De ruimte is beperkt. Mocht je onverhoopt niet kunnen – meld je dan af zodat iemand anders jouw plek kan krijgen. Dit kan via de link in de bevestigingsmail of door een mail te sturen naar info@maximaal-gezond.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Workshop Ronde 1: 11:00 - 11:45 uur

Winterdip? Wat kan je met bioresonantie?

Aan het einde van de winter dippen veel mensen in hun weerstand. Jij ook? Ondersteun dan je weerstand extra. Bioresonantie is een energetische meetmethode en je kan je weerstand ermee harmoniseren. Wat is bioresonantie? Hoe werkt het en wat kan je ermee? Toelichting, demonstratie en stel je vragen.

Maximaal Gezond Professional: Liesbeth Bax

Praktijk Heel

info@praktijkheel.nl

Hoe oprecht energiek ben jij?

Gezondheid start bij gezonde cellen en de weg van wens, naar wil naar DOEN. Kom jij in actie? Ik ga graag met je mee op avontuur! Vanuit de kracht van Positieve Gezondheid lekker aan de slag? Ik kijk naar je uit 5 februari!

Maximaal Gezond Professional: Esther van der Tak

Oprecht Energiek

esther@oprechtenergiek.nl

Qí Gong

Qi Gong is naast acupunctuur, massage, voeding en kruiden één van de pijlers van de traditionele Chinese geneeskunde. Tijdens deze Qi Gong workshop doen we meditatieve oefeningen die helpen lichaam en geest in evenwicht te brengen. Tevens hebben ze een positief effect op de gezondheid. Deze oefeningen zijn een combinatie van langzame staande bewegingen, ademhaling en visualisatie.

Maximaal Gezond Professional: Carine Heidendal

The feel good studio

Carineheidendal@hotmail.com

Leven vanuit je kernwaarden: op weg naar voldoening

Leven vanuit jouw kernwaarden? Wat heb je daaraan? Jouw kernwaarden helder hebben kan je helpen om te ontdekken waar je passie ligt, daardoor maak je makkelijker keuzes die tot meer voldoening en geluk leiden. Het kan je helpen om te ontdekken waarom je je wel of niet prettig voelt en vanuit daar richting geven aan mogelijke oplossingen waar je blij van wordt en waar je iets mee kunt bereiken wat je voldoening geeft.

Maximaal Gezond Professional: Karla

Mayan Holistic

info@mayanholistic.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Workshop Ronde 2: 12:00 – 12:45

Luisteren naar jezelf!

Je goede voornemen was om meer voor jezelf te kiezen en beter naar jezelf te luisteren. In de waan van de dag lukt dat maar niet. In mijn workshop ga je aan de slag met luister je naar je gevoel of naar je ratio en wat levert dat je op.

Maximaal Gezond Professional: Esther Warnaar

Esther Warnaar haptotherapie

info@estherwarnaar.nl

Afvallen met het mediterraan dieet

Eindelijk een gezonde leefstijl die echt werkt!Het mediterraan dieet is een leefstijl waarin gezonde voeding de basis vormt. Het helpt je om gewicht te verliezen & te behouden en vermindert het risico op chronische ziekten. Eten volgens de principes van het mediterraan dieet is haalbaar voor iedereen en bovendien heel lekker!

In deze introductieworkshop maak je kennis met het mediterraan dieet. Je gaat praktisch aan de slag om direct een begin te maken met gezonder eten. Of je nu wilt afvallen of een ander doel hebt! Deelnemers van de workshop ontvangen gratis mijn e-receptenboekje (digitaal) met een aantal makkelijke mediterrane maaltijden!"

Maximaal Gezond Professional: Elisabetta Cascino

Mijn Mediterrane Leefstijl

info@mijnmediterraneleefstijl.nl

Vergroot je veerkracht! En kom in flow met dat wat er is

Zin in de lente en/of heb je het helemaal gehad met de winter? Moeite met wat er is? Leer hoe je ontspannen kunt zijn met dat wat er is. Ofwel, vergroot je veerkracht en manoeuvreer langs alle ups en downs van het leven.

Maximaal Gezond Professional: Erica van Leeuwen

Praktijk OntSpanJe

info@praktijk-ontspanje.nl

Tijd om je plek in te nemen

We gaan aan de slag met familie-opstellingen.

Maximaal Gezond Professional: Bianca Groenewegen

Bianca Groenewegen Coaching

contact@biancagroenewegen.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Workshop Ronde 3: 13:00 - 13:45

Gebruik de kracht van emoties

Een workshop om te leren verbinden met positieve emoties. Heb jij ook geleerd: als ik het er niet over praat dan is het er niet? Helaas werkt het niet zo. We hebben allemaal wel eens lastige emoties maar, hoe kun je daar eigenlijk heb beste mee omgaan? Daar gaat het over in deze workshop. We kijken ook naar hoe je positieve emoties kunt inzetten om jezelf te ondersteunen. Vanuit het donker, naar het licht.

Maximaal Gezond Professional: ChrisTina Tomlow

Ynanna yoga en ademcoaching

christina@ynanna.nl

Skip je energie dip!

Voel je je futloos en gespannen? Sta je vaak moe op en heb je weinig energie om de dag door te komen? Je bent prikkelbaar, gaat slechter slapen en en bent jezelf niet meer. Misschien denk je: Iedereen is wel eens moe. Stel je niet zo aan! Even doorbijten, dan is het weet weekend. Vaak nemen we onze vermoeidheidsklachten voor lief. Maar hoe lang houd je dit nog vol? Wat gebeurt er wanneer je zo door blijft gaan? Tijdens de workshop Skip je energie dip ga ik je leren hoe je meer energie overdag vrij kunt maken en ga je naar huis met de tips, waarmee je direct aan de slag kunt om je weer fitter en meer energiek te voelen.

Maximaal Gezond Professional: Joanna den Houdijker

Pure Life Design

Joanna@purelife.design

Total Reset Methode toegelicht: ontdek de mogelijkheden bij hooikoorts, intoleranties en allergieën.

Ontdek de mogelijkheden om hooikoorts en intoleranties te behandelen en zorgeloos het voorjaar in te gaan.

Maximaal Gezond Professional: Armanda Versluijs

Vivre Vitaliteit

info@vivrevitaliteit.nl

Human Design - de basis

Human Design, heb je het wel eens voorbij zien komen? Van gehoord? Maar weet je niet wat het voor jou zou kunnen betekenen? Ik ga je de basis uitleggen van dit boeiende systeem en hoe jij er meer kennis over jezelf uit kunt halen.

Maximaal Gezond Professional: Bianca Groenewegen

Bianca Groenewegen Coaching

contact@biancagroenewegen.nl

Een gezonder brein voor een vitaler leven

Merk je dat jouw geheugen niet meer zo goed werkt als 10 jaar geleden? Is het aanleren van nieuwe dingen een stuk lastiger geworden? Laat je concentratie steeds vaker te wensen over? Dan is deze workshop wat voor jou.

Na deze workshop :

• Heb jij inzicht in hoe je je brein op een positieve manier kunt beïnvloeden.

• Weet jij welke risicofactoren er zijn voor je geheugen en de ziekte van Alzheimer,

• Weet jij waar jij zelf mee aan de slag kunt of hulp bij kunt zoeken.

• Heb jij minimaal 4 tips waar jij direct mee aan de slag kan om je geheugen te verbeteren en je risico op de ziekte van Alzheimer kunt verlagen.

Maximaal Gezond Professional: Berna

Better Brains

berna@betterbrains.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Let op! Door te registreren geef je als deelnemer toestemming om in de toekomst benaderd te worden door Maximaal Gezond, én door de aanbieder van de workshop(s) naar keuze

De verkoop sluit binnenkort