€ 52,57

Workshop Systemisch Werken / Familie opstellingen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Coachhuis Den Haag - Raamweg

4 Raamweg

Etage 1

2596 HL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Familie opstellingen…. wat is dat nou eigenlijk?

Ontspanning in je lichaam kan ontstaan ​​door loslaten. Loslaten wat je op cellulair niveau met je meedraagt. De energie en kracht kan dan weer lekker door je lijf stromen.
Geen onderwerp is te gek om op te stellen. Onderwerpen kunnen zijn: de relatie met je vader van moeder, je onzekerheid, je vertrouwen, schaamte, maar ook hang naar zoetigheid, verslaving, angst eigenlijk alles waar je laatste van hebt van je niet comfortabel bij voelt.

Een opstelling geeft nieuw inzicht. Gelijktijdig vaak ontspanning in het lichaam. Er ontstaat een nieuwe kijk op de z aak die vanuit je verstand te begrijpen is. En het fijnste is vaak dat de vraagsteller voelt en merkt dat in toekomstige situaties die zich aandienen anders gereageerd wordt dan voorheen.

Voor een groot aantal mensen valt dit onder de categorie onbekend. Misschien vind je het wel eng, zweverig van zacht.

Wij allemaal zijn onderdeel van een familiesysteem. Iedereen wordt namelijk geboren uit een vader en een moeder. En achter deze vader en moeder staan ​​weer een vader en moeder. En daarachter weer enz

Familie opstellingen is een methodiek waarbij intuïtief zonder veel woorden kan worden gekeken naar jouw plek in het systeem. Dit kan je veel inzicht geven in dingen die je doet in je dagelijkse leven. Hoe je omgaat in de relatie met je partner, je ouders of je kinderen. Van diep vastzittend verdriet van waarom je steeds terugkerend gedrag laat zien in bepaalde situaties.

Deze mooie recensie bracht ik na afloop van een Workshop Systemisch werken / familie opstellingen:

Mijn aanvankelijke scepsis (soft gedoe), verdween al snel. Het was een plezierige ervaring, die me meer geboden heeft dan ik had gedacht. Hoe het nou echt werkt, kan ik nog niet helemaal duiden, maar feit is dat ik in korte tijd, met een aantal mij onbekende mensen, heb bereikt wat ik niet op een andere manier had kunnen bereiken. Emoties en intuïtie speelden een grote rol, zonder klef te worden.

Frederique schept een ontspannen, veilige sfeer en doet dit heel natuurlijk. Ze laat dingen ontstaan, maar ondertussen heeft ze wel de regie. Erg goed gedaan.

Heb jij dingen in je dagelijkse leven die je niet kan plaatsen, het gevoel dat dingen niet kloppen van krijg je jouw leven niet op orde zoals je graag zou willen. Ben je gewoon nieuwsgierig, voel je dat je dit wilt ervaren.

Zaterdag 25 januari, 15 februari en 21 maart 2020 van 10.00 tot 13.00 / 13.30 uur is er weer een workshop Systemisch werken / Familie opstellingen. In een groepje van 5 deelnemers wordt je vraag opgesteld. Bij de opstellingen van de andere deelnemers ben jij vertegenwoordiger.

Ben jij erbij?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Coachhuis Den Haag - Raamweg

4 Raamweg

Etage 1

2596 HL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen