€ 39,95

Workshop Kerstkoekjes maken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

lelystad

Botter 32-20

8243KJ Lelystad

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Workshop Kerstkoekjes maken met royal icing

Over dit evenement

De feestdagen staan weer voor de deur. Dit houdt dan ook in dat je hard aan de slag zult moeten gaan om alvast de leukste en lekkerste kerstspullen in huis te halen. nu kun je natuurlijk wel alles kopen, maar dit is niet bepaald leuk. Wat daarentegen wel ontzettend leuk is, is om de workshop kerstkoekjes maken met royal icing te volgen! Tijd om hier meer te weten over te komen, zo weet je wat je allemaal te wachten staat.

De workshop zelf – wat staat je te wachten?

Kies je ervoor om de workshop kerstkoekjes maken met royal icing te volgen dan zal je alles leren op het gebied van zelf koekjes maken. Tijdens de workshop leer je alles over royal icing (hoe je het maakt, de eigenschappen, hoe dik het moet zijn enz). Je leert hoe je Icing kleurt, hoe je een spuitzak vult (klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is, zeker in je eentje) en natuurlijk leren we je de basis technieken om koekjes te versieren. Dit in combinatie met de beste tips en tricks zorgen ervoor dat jij ook jij alles weet over het maken van de meest heerlijke kerstkoekjes.

Wij hebben de koekjes vast voor je gebakken (8 stuks) zodat je alle tijd heb om te oefenen op de koekjes. Dit zorgt ervoor dat je na de les helemaal klaar bent gestoomd om voortaan zelf te gaan bakken.

Handige informatie voor jouw aanmelding

Goed, je weet nu wat we allemaal gaan doen tijdens de workshop kerstkoekjes maken met royal icing. Nu rest ons alleen nog de praktische informatie voor tijdens jouw bezoek. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door deze hieronder even voor je uiteen te zetten:

  • De workshop vind plaats in Lelystad.
  • Iedereen krijgt een lekker warm kopje thee, koffie of iets anders lekkers bij aankomst
  • De workshop begint om 09.00 en is rond een uurtje of 13.00 afgelopen
  • Wees er om 08.45 zodat we ook echt om 09.00 kunnen beginnen

Tijdens de workshops kunnen er foto’s gemaakt worden die gebruikt zullen worden voor de blog. Mocht je dit nu niet prettig vinden dan is dit geen probleem, geef dit dan even aan.

We hopen dat we jou ook mogen verwelkomen bij de leukste workshop van het jaar van Royal Icing. Na de unieke, informatieve en vooral gezellige workshop zal ook jij alles weten als het aankomt op kerstkoekjes maken. Dankzij onze cursus zal iedereen zijn kerst pas echt goed kunnen beginnen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

lelystad

Botter 32-20

8243KJ Lelystad

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen