Gratis

WNF Speakers Event 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museum Voorlinden

90 Buurtweg

2244 AG Wassenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als dank voor jullie geweldige bijdrage aan het WNF nodigen wij jullie graag uit voor het jaarlijks terugkerend WNF speakersevent. Tijdens deze exclusieve avond kunnen jullie kennismaken met twee sprekers van wereldformaat.

Ruben Terlou, documentairemaker en fotograaf maakt graag zijn drukke agenda vrij om die avond te vertellen over zijn reizen.

Stuart Chapman, programmamanager WWF-Laos, komt speciaal naar Nederland om ons op zijn geheel eigen, boeiende en humoristische wijze te vertellen over zijn jarenlange ervaring op het gebied van natuurbescherming in het veld.

We starten om 18:00 uur met een borrel en walking dinner in het museumrestaurant. Van 19:00-20:00 uur nemen beide sprekers jullie mee naar Azië in het auditorium van het museum. Dan volgt een korte rondleiding door het museum waarna borrel en walking dinner worden vervolgd wederom in het restaurant. WNF-ambassadeur Harm Edens is onze moderator deze avond.

Jullie kunnen je vóór 12 maart aanmelden via de registratiebutton op deze pagina!

We hopen jullie te mogen begroeten op 5 april!


* Het Wereld Natuur Fonds legt uw gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dit aan ons laten weten via Antwoordnummer 7040, 3700 TA Zeist of via info@wwf.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Museum Voorlinden

90 Buurtweg

2244 AG Wassenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen