Wisseloord Sessions  April

Venster Acties

Wisseloord Sessions April

Een uniek optreden in de Wisseloord Studio's, gegeven door artiesten die normaal gesproken in de studio opnemen.

Door Wisseloord Studio's & Eetcafe Muze

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 2 apr. 2023 13:00 - 15:00 CEST

Locatie

Wisseloord Studios 10 Catharina van Renneslaan 1217 CX Hilversum Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Kijkje achter de schermen bij de Wisseloord Muziekstudio's!

De Sessions

Tijdens de 'Wisseloord Sessions' krijg je een kijkje achter de schermen. Je wordt uitgenodigd om enkele unieke optredens in de studio te zien, gegeven door een selectie van de artiesten die achter onze muren werken.

Een plek met history

Elke muziekliefhebber kent de Wisseloord Studio's als de Nederlandse poptempel waar artiesten als de Rolling Stones, The Police, Elton John, Scorpions, Chris Brown, Ilse DeLange, Iron Maiden en vele anderen hun mooiste werk hebben opgenomen.

Naast het opvallende geluid dat uit de studio's komt is Wisseloord ook een internationaal muzikale hub, waar artiesten uit de hele wereld hun vak vinden en ontwikkelen.

Unieke beleving

Kom elke eerste zondag van de maand naar onze STUDIO 1 en maak deel uit van de eerste mensen die de kans krijgen om artiesten muziek te horen uitproberen voordat ze deze aan de rest van de wereld.

DE ARTIESTEN VAN DEZE SESSIE:

ZOETWATER

De broers Jelle en Sieb van Zoetwater vertolken hun poëtische teksten en melancholische melodieën met samenzang zoals alleen broers dat kunnen.

De akoestische folk is gearrangeerd variërend van minimalistisch (als duo) tot groots met volledige band.

Eind 2021 dook het duo een Londense studio in met producer Ian Grimble (o.a. Mumford & Sons, Bear’s Den, Daughter en Causes) voor het opnemen van hun tweede EP. Met de opnames op zak, werd ondertussen getekend bij Revanche Records, waarmee de singles van de EP in 2022 zijn uitgebracht.

De akoestische folk die Zoetwater speelt, is geïnspireerd op een breed scala aan singer-songwriter, indie-, folk-en rockmuziek, van Bear’s Den tot Bon Iver en van Damien Rice tot Simon & Garfunkel, maar dan in het Nederlands.

MAX POOLMAN

Max Poolman is een Amsterdamse singer-songwriter die muziek maakt met Folk en Country invloeden. Geïnspireerd door artiesten zoals Ben Howard, Ryan Bingham en Ryan Adams sleept Max Poolman je tijdens zijn live optredens mee met zijn rauwe stem en intieme, persoonlijke liedjes vol folklore.

De nummers van Max Poolman zijn geïnspireerd door thema’s als duurzaamheid, natuur en oude folkloristische verhalen. Om de roots van de folk en country muziek op te zoeken,

verbleef Max Poolman begin 2020 in Mexico en de Verenigde Staten. Op dé plek waar Country en Folk zijn oorsprong vindt, werkte Max Poolman aan materiaal voor zijn debuut EP en trad hij regelmatig op.

Over de organisator