Wisseloord Session Oktober

Venster Acties

Wisseloord Session Oktober

Een uniek optreden in de Wisseloord Studio's, gegeven door artiesten die normaal gesproken in de studio opnemen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Wisseloord Studios 10 Catharina van Renneslaan 1217 CX Hilversum Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Kijkje achter de schermen bij de Wisseloord Muziekstudio's!

De Sessions

Tijdens de 'Wisseloord Sessions' krijg je een kijkje achter de schermen. Je wordt uitgenodigd om enkele unieke optredens in de studio te zien, gegeven door een selectie van de artiesten die achter onze muren werken.

Een plek met history

Elke muziekliefhebber kent de Wisseloord Studio's als de Nederlandse poptempel waar artiesten als de Rolling Stones, The Police, Elton John, Scorpions, Chris Brown, Ilse DeLange, Iron Maiden en vele anderen hun mooiste werk hebben opgenomen.

Naast het opvallende geluid dat uit de studio's komt is Wisseloord ook een internationaal muzikale hub, waar artiesten uit de hele wereld hun vak vinden en ontwikkelen.

Unieke beleving

Kom elke eerste zondag van de maand – vanaf 1 september 2022 – naar onze STUDIO 1 en maak deel uit van de eerste mensen die de kans krijgen om artiesten muziek te horen uitproberen voordat ze deze aan de rest van de wereld.

Afbeelding van Wisseloord Session Oktober
Afbeelding van Wisseloord Session Oktober

DE ARTIESTEN VAN DEZE MAAND

Lars Koehoorn

Lars Koehoorn is een veelzijdig songwriter en producer. Na 12 jaar 'recording artist' te zijn geweest, maakte hij dit jaar de keuze om dat avontuur (voor nu) te beëindigen om vol te kunnen focussen op het maken voor muziek van andere artiesten.

En die keuze pakte goed uit; Lars schrijft nu voor én met de grootste artiesten van Nederland. Voor de Wisseloord Sessions trekt hij een aantal van deze songs in een akoestisch jasje en laat hij zien waar hij allemaal mee bezig is (geweest).

Afbeelding van Wisseloord Session Oktober

Wanton

De Nederlandstalige popband WANTON is een formatie rondom zanger en liedjesschrijver Wim Beukema. Wim Beukema – Alias WANTON, begon op 23- jarige leeftijd pas met experimenteren op gitaar en piano, maar wist al snel een vaste formatie om zich heen te vormen.

Wim: ‘Het zijn allemaal persoonlijke liedjes die rechtstreeks uit het hart komen. Ik vertel via mijn liedjes meer over mezelf. Elk liedje heeft zijn eigen verhaal, die voor iedereen op een eigen manier te interpreteren is. Door meer over mezelf los te laten probeer ik een verbinding te leggen met onze luisteraars.

Afbeelding van Wisseloord Session Oktober
Gratis