Wichter West met Fajah Lourens

Wichter West met Fajah Lourens

Venster Acties en details

Vanaf € 35

Datum en tijd

Locatie

BaronTheater

9 Verbindingsweg

9865 TE Opende

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Waarom klein denken als het ook groot kan!

Over dit evenement

Wichter West, het lokale netwerk voor ondernemende vrouwen organiseert een heel bijzondere avond met Fajah Lourens.

Deze lezing voor vrouwelijke ondernemers is vooral een 'motivational speech’. Waarbij de kracht van je gedachten en het behalen van doelen centraal staan. Niets is zo fijn als het bijwonen van een lezing waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Geen ingewikkelde theorie met poespas; de boodschap is glashelder en meteen toepasbaar in de praktijk. Doelen die onhaalbaar leken zijn ineens binnen handbereik. Dit maakt mijn methode tot een succes.

In 2002 had Fajah haar doorbraak met een rol in de bekende Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden als Yasmin Fuentes. Daarna ging het heel snel. In korte tijd had ze zich met succes gepositioneerd als Nederlandse actrice. Naast haar carrière als actrice ontwikkelde Fajah een voorliefde voor fitness en gezond eten en in 2013 begon ze een Instagram-account genaamd @mykillerbodymotivation. Wat volgde was het gelijknamige online platform www.mykillerbodymotivation.com (MKBM) met training video’s en binnen no-time groeide Fajah uit tot het Nederlandse boegbeeld op het gebied van sport en voeding.

In 2016 lanceerde Fajah haar eerste boek: Killerbody Dieet. Het boek was al een bestseller voordat het in de winkels lag, dankzij 15.000 verkochte exemplaren in voorverkoop. Het boek kwam op nummer 1 binnen in de Bestseller Top 60 lijst. Killerbody Dieet stond 78 onafgebroken weken in de lijst van bestverkochte boeken, waarvan 26 weken in de top 5.

Het vervolg kwam uit in januari 2017: Killerbody 2. Killerbody 2 begon ook op nummer 1 met Killerbody Dieet in diezelfde week direct daaronder op nummer 2. Nooit eerder slaagde een schrijver in Nederland erin om twee boeken op nummer 1 en 2 in bestsellerlijst te hebben staan. Killerbody 3: Back in Shape is geschreven voor vrouwen die na de zwangerschap weer in vorm willen komen. Fajah lanceerde daarnaast onder haar eigen uitgeverij De Cellulite Guide, De Motivatie Guide, Sex Safe en de Killer Planner. Begin 2021 lanceerde zij een herziende editie van Killerbody Dieet genaamd Killerbody Lifestyle met een focus op voeding, sport én mindset voor een gezonde en gelukkige mind en body balans.

Inmiddels is MKBM uitgegroeid tot een lifestyle merk wat staat voor gezondheid, balans, succes en spiritualiteit. Op www.mykillerbodymotivation.com vind je talloze blogs over deze onderwerpen en kun je jezelf laten inspireren door de vele trainings- en motivatie video’s.

Delen met vrienden