Wereldwijd Werkgeluk - Live

Wereldwijd Werkgeluk - Live

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Didier van Heezen, Bas Urlings en Markward van der Mieden delen live wat voor invloed een werkplek heeft op de glimlach van een medewerker.

Over dit evenement

In onze weg naar wereldwijd werkgeluk delen Didier van Heezen, Bas Urlings en Markward van der Mieden wat voor invloed een werkplek heeft op de glimlach van medewerkers en hoe je dit kan gebruiken in je employer branding strategie.

14:30 uur Ontvangst

15:00 uur Start event, welkomstwoord

15:15 uur Didier van Heezen

15:45 uur Bas Urlings

16:15 uur Break

16:30 uur Markward van der Mieden

17:00 uur Borrel op dakterras B.Amsterdam

18:00 uur Einde event

Didier van Heezen, onze eigen avonturier, bemiddelt sinds 2019 vanaf Bali talent op de Nederlandse markt en inspireerde velen dit ook te doen. Didier deelt resultaten van ons onderzoek onder recent afgestudeerden . Hij gaat in op de ideale werkplek van deze doelgroep en vooral ook wat je als werkgever mist als je hierin de plank niet raakt.

Bas Urlings, welbekend als de Ondernemer op Slippers, vertelt over hoe zijn transitie van 30 man op kantoor naar een virtueel team zijn glimlach als ondernemer én de glimlach van zijn team beïnvloedde. Geen inspirerende leuzen over hoe e-commerce werkt, maar een eerlijk verhaal over (gebrek aan) een werkplek.

Markward van der Mieden is heer en meester in het afstemmen van een merkverhaal op medewerkers, om uiteindelijk te zorgen dat zij het verhaal wereldkundig maken. Normaal gesproken om indirect omzet te beïnvloeden, vandaag om te zorgen dat een merk aantrekkelijk wordt voor medewerkers. Markward leert hoe je de tips van Bas en Didier kunt inzetten in je employer branding strategie.

Kennis consumeren brengt een glimlach. We beloven dat je geen taaie stof te eten krijgt en we zorgen dat niet alleen kennis, maar ook een goede borrel zorgt voor een glimlach.

Delen met vrienden